Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Békés megyében egy esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Békés megyében egy esküvő ruha kölcsönzése mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy kölcsönözzek vagy inkább vegyem meg és később adjam el a ruhát.

Békés megyében lakom (gondolom itt olcsóbb mint Pesten) , és az interneten, a honlapon nem igazán látok árakat.

Amiket nagyvárosok oldalain láttam ott kB 130 ezer volt. Igazából én azt nagyon sokallom.

3 évvel ezelőtt a szalagavatómon amikor menyasszonyi ruhát bérletem az 18 ezer Ft volt. Oké, hogy eltelt három év, de 130 az nagyon sok (szerintem).

2021. márc. 23. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Pont annyiba mint somogy megyeben.
2021. márc. 23. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom ez azért leginkább attól függ hogy milyen ruhára esik a választás. Én pl azon rendesen meglepődtem hogy 18 ezerért sikerült bérelned ruhát szalagavatóra. Nekem 2 éve volt és ha jól emlékszem az osztályban a legolcsóbb ruha 30 ezerbe került, de volt olyan is aki 140-ért bérelt. Az egyik közeli ismerősöm másodállásban egyébként esküvőket szokott szervezni, és sokszor tudja hogy mennyibe került a ruha bérlése vagy hogy mennyit szánnak rá. Azok alapján amit elmondott, ez a 130 ezer nekem abszolút nem tűnik soknak. Hozzáteszem, egy kisvárosról van szó vidéken.

Ettől függetlenül én is baromi soknak tartom, el nem tudom képzelni hogy ennyit költsek egy ruhára, azt meg pláne nem hogy csak a bérlésért fizessek ennyit. Én venni meg tuti nem vennék amúgy ha utána el szeretném adni. Azért az esküvői ruha tényleg nagyon ízlés kérdése, és akkor még nem beszéltünk a méretekről. Szóval szvsz kb lehetetlen lehet egy ilyen ruhát eladni. Aki venni akar az úgy gondolom úgy is újat szeretne, szóval max egy olyan embernek tudnád eladni aki máskülönben bérelne, ő viszont nem adna érte annyit hogy a végén ebből te jobban gyere ki, mintha csak béreltél volna egyet. Aztán lehet hogy én tudom rosszul és tök sokan vannak akik használt ruhákat néznek, de én ilyet még nem hallottam.

2021. márc. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!