Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül manapság egy menyasszonyi ruha varratása? (Budapest)

Figyelt kérdés
Nagyságrendileg érdekelne csak, hogy kb hányszázezer, mert nem akarok belefutni egy olyanba, aminek 500e lesz a vége. Nem a legdurvább nemzetközi menyasszonyiruha varrodákra gondolok, de azért nem is egy ócskaságra. Igényes ruhára vágyom, de az egyszerűbb vonalvezetésűek érdekelnek, nem csupacsipke és habosbabos tüll meg abroncs.

2021. máj. 8. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pomázon varrattam a ruhám az Ara Online Menyasszonyi- és kellékszaküzletben. A ruha abronccsal + fátyol mindenestől 150 ezerbe került.
2021. máj. 8. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
En az enyemet aliexpressrol rendeltem 100 dollárért, majd egy varronő 10 ezer frointert bevarrta. Mindenki magyon dicserte. (Nem kamubol, mert utana 2 baratnom is irt, hogy hol sikerult ilyen kulonleges darabra szert tennem)
2021. máj. 9. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én itt varrattam, szépen, igényesen dolgozik.

(120 ezer volt 7 évvel ezelőtt).

[link]

2021. máj. 9. 10:52
 4/5 anonim válasza:

Szia! Én is mostanában nézegetek, ezt találtam pl., lehet, hogy neked is jó kiindulási alap:

[link]

2021. máj. 13. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi tippeket 😊😊
2021. máj. 13. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!