Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelt kérdés

Teljesen minimális polgári esküvőt szeretnénk. Én szüleim, és párom szülei lennének jelen.

Utánna is a legolcsóbban, otthon lenne egy összejövetel.

Milyen összegre kell számítani kompletten?

2021. szept. 9. 07:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor ingyenes, ha csak ti és a két tanú vagytok jelen, ilyenkor simán csak az anyakönyvvezetői irodában adnak össze. Ha már vendégeket is hívtok, akkor terembérletet kell fizetni, ez pártízezer plusz áfa.

De én se értem, hogy hoztál össze 200 ezret. Mi két tanúval házasodtunk, én felvettem egy csinosabb nyári ruhát, a férjem pedig egy szövetnadrág+inget, meg szépen beszárítottam a hajam és kicsit sminkeltem. Konkrétan 0 forint volt, utána a tanúkkal elmentünk sütizni, néhányezer forintért.

A szülők a lagziba szoktak beszállni (ez sem törvényszerű). Persze megkérhetitek, hogy fizessék ők az ebédet, de őszintén szólva ha annyi pénzem nem lenne, hogy rajtunk kívül 4 főt vendégül lássak, akkor csak csendben 2 tanúval házasodnék.

2021. szept. 9. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:
1 millió 200 ezer volt, 50 fősre tervezve, majd lett 30 fő. A kaja és italok is kevesebbe kerültek így, de minden másért annyit fizettünk, mintha 50en vagy többen lettünk volna. Videósunk nem volt, barátok vették fel a fontosabb eseményeket. Dekor minimal, inkabb virágok, de szekszoknya pl.nem volt. Eleve étteremben tartottuk, ahol nem kellett sokat díszíteni, sokminden adott volt. Kis vidéki csárda, kedvező áron. Ételen nagyon sokat lehet spórolni illetve akkor is, ha nincs terem bérlet. A dekoron is lehet, de nyilvan nem mindegy hogy egy üres termet kell a nulláról díszíteni, vagy már van egy adott helyszín és csak pár dologgal kell feldobni
2021. szept. 10. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!