Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a páromat esküvő előtt, örökké szenvedni fogok?
Figyelt kérdés
Nem szívesen írom le,de az esküvő előtt nem sokkal elhagytam a párom, mett nem voltam belé szerelmes. Őt szerettem volna hosszabb távon kímélni, ezért nem mentem hozzá, csak sajnos gyáva voltam, utólag belátom.
A végeredmény az lett, hogy mindenki elfordult tőlem és egyedül maradtam. Tudom, hogy szemét voltam és igazságtalan. Jelenleg nem akarok munkába járni, utálom a főnököm, amiért semennyire sem támogat, az összes barátom cserben hagyott. Valahol megérdemlem a sorsom, de mindig ez lesz? Sosem fogok találni senkit, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?
2021. aug. 13. 18:25
21/21 anonim válasza:
Jó, hát akkor még időben kihátráltál...
Majd továbblép, talál magának sok másik nőt, aki vígan igent mond majd neki.
Te is találsz majd olyat, akihez szívesen hozzámész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!