Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a páromat esküvő előtt, örökké szenvedni fogok?
Nem szívesen írom le,de az esküvő előtt nem sokkal elhagytam a párom, mett nem voltam belé szerelmes. Őt szerettem volna hosszabb távon kímélni, ezért nem mentem hozzá, csak sajnos gyáva voltam, utólag belátom.
A végeredmény az lett, hogy mindenki elfordult tőlem és egyedül maradtam. Tudom, hogy szemét voltam és igazságtalan. Jelenleg nem akarok munkába járni, utálom a főnököm, amiért semennyire sem támogat, az összes barátom cserben hagyott. Valahol megérdemlem a sorsom, de mindig ez lesz? Sosem fogok találni senkit, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?
Tulajdonképpen arra "jó" ez az időszak, hogy rájöjjek, kik az igazi barátaim. Volt olyan, aki elegánsan otthagyott, amikor beszélni szerettem volna vele erről, mondván, hogy nem ér rá, csak tőmondatokban válaszolni
Egy másik barátom közölte, hogy ezen a héten esküvőre megy és de jó neki, majd ecsetelte, hogy bezzeg neki tökéletes a kapcsolata.
Az igazi kedvencem az, amikor rákérdeztek, hogy mennyi pénzt buktam be így...
Én néha nem értem az embereket. A valast már senki nem tartja nagy dolognak, de ha lefujod az esküvőt azon kiakadnak.
Igazából lehet társadalmilag elfogadottabb lett volna ha hozzamesz, egy év múlva meg elvalsz.
Tudod, mikor lettél volna szmét? Ha összeházasodtok és mondjuk egyhónapra rá jössz rá, hogy áh, bocs, ez neked nem megy... így nem.
Korrektül jártál el, majd lesz másik párod meg barátaid is.
Az esküvő előtt kb. 3 héttel, így esküvő már nem volt. Most lett volna szombaton egyébként.
Az exem még azt is kitalálta, hogy legyen meg az esküvő, és utàna váljunk el, ha úgy van. Én ebbe semmiképpen nem akartam belemenni, szerintem ez sokkal megalázóbb és fájdalmasabb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!