Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elhagytam a páromat esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a páromat esküvő előtt, örökké szenvedni fogok?

Figyelt kérdés

Nem szívesen írom le,de az esküvő előtt nem sokkal elhagytam a párom, mett nem voltam belé szerelmes. Őt szerettem volna hosszabb távon kímélni, ezért nem mentem hozzá, csak sajnos gyáva voltam, utólag belátom.

A végeredmény az lett, hogy mindenki elfordult tőlem és egyedül maradtam. Tudom, hogy szemét voltam és igazságtalan. Jelenleg nem akarok munkába járni, utálom a főnököm, amiért semennyire sem támogat, az összes barátom cserben hagyott. Valahol megérdemlem a sorsom, de mindig ez lesz? Sosem fogok találni senkit, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?

2021. aug. 13. 18:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
Engem is leszart mindenki, pedig az én párom csak meghalt..
2021. aug. 13. 18:30
 2/21 anonim ***** válasza:
79%

Uhh hát eddig tényleg nem szép húzni. Ha el akart venni azz jelenti, hogy ő bizony igazán szeretett, te meg etetted...

Nyilván el fogják felejteni egy idő után de ez tényleg nagyon csúnya húzás volt.

Ha mást nem tudsz, költözz el és ott nem ismernek.

2021. aug. 13. 18:32
 3/21 A kérdező kommentje:
#1, Őszintén sajnálom, az emberek annyira önzők...
2021. aug. 13. 18:32
 4/21 A kérdező kommentje:
#2, igen, tudom, hogy nem volt szép, ezért is van bűntudatom. Nem volt könnyű meghozni a döntést
2021. aug. 13. 18:37
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Sokkal jobb, hogy bátor voltál és így döntöttél. Korrektnek hívnálak inkább, minthogy szánalmasnak. Lehet, hogy most rossz, ő is szenved, te is, de megkíméltétek magatokat egy rossz házasságtól.

Az pedig, hogy elfordultak tőled a barátaid, nagyon csúnya dolog. Nem is hívnám őket annak. Nem a párod miatt kellett volna, hogy eddig melletted legyenek.

Fogsz találni olyat, akivel boldog leszel.

Addig is kapcsolódj ki, ha kell, egyedül, nem gáz. Legalább tudod növelni az önismereted, fejleszteni a személyiséged.

Kitartás!

2021. aug. 13. 18:40
 6/21 anonim ***** válasza:
56%

Esküvő előtt nem sokkal?! Mert előtte nem tudtad hogy nem szereted?

És még az emberek az önzők...

2021. aug. 13. 18:45
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

Minden csoda 3 napig tart.

Nagyjából.

Ez már megtörtént.

Előre nézz és tedd amit helyesnek látsz,de ne mások kárára.

Tudom közhelyek.

De attól még igaz.

2021. aug. 13. 18:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tök korrekt, hogy nem ugrottál bele egy házasságba, hanem még előtte kiléptél belőle. Több ilyen ember kéne, aki felelősségteljesen döntene, akkor nem lenne annyi gyökereiben sz.r házasság, megcsalás, (korai) válás. Akkor lettél volna gyáva, ha nem mersz eléállni és normálisan megbeszélni ezt, hanem szép csendben hozzámész, aztán éldegéltek a langyos f.sban, vagy elkezdesz a háta mögött sunyiskodni.

Az meg, hogy a barátaid emiatt elfordultak tőled, végképp felfoghatatlan számomra. A saját pároddal akkor szakítasz, amikor akarsz, mi köze van ehhez bárkinek??

2021. aug. 13. 20:53
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Nyilván nem úgy kezdtem el szervezni az esküvőnket hogy majd angolosan távozom úgyis, de rájöttem, hogy inkább már csak barátságot érzek iránta, mint szerelmet.

Nagyon sajnálom a volt párom, mert nem érdemelte meg ezt, tudom, de azzal se lettünk volna előrébb, ha fél év múlva válunk pl.

2021. aug. 13. 23:01
 10/21 anonim ***** válasza:
86%

Ebben nem te vagy a hibás, az érzések jönnek-mennek, így legalább mindkettőtöknek van esélye arra, hogy olyan párt találjatok, akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba.

Az lett volna a szemétség a részedről, ha sajnálatból/szánalomból maradsz vele.

Egy szakítás persze mindig nehéz, de ne marcangold önmagadat.

2021. aug. 13. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!