Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható a szülőtől, hogy fizesse a gyereke esküvőjét?
Utáltam mindig az esküvőket, nekünk csak két tanús volt a férjemmel.
A lányom 17, hatalmas esküvőről álmodik. Ezzel nincs is semmi baj, ha ő szeretné, legyen, nem szólok bele, az ő esküvője.
Beszélgettünk, megmutatta a pinterestjét is, persze megjegyezte, hogy addig még úgyis 178x meggondolja magát. Félig viccesen megjegyeztem, hogyha ekkora eseményt szeretne, akkor arra már most kezdjen el spórolni, mire ő megrökönyödve kérdezte, hogy “nem a szülők fizetik?”. Mondtam, hogy biztos nem, ha megtehetjük, hogy adjunk neki 2 millió forintot (pl.), akkor sem esküvőre, hanem lakáshoz, tanulmányokhoz, autóhoz stb. Láttam, hogy rosszul esett neki. Nyilván ez nem aktuális egyelőre, csak elgondolkodtam azon, hogy ez csak egy kamasz lány fejében élő ötlet volt vagy ez az általános, hogy a rongyrázós partyt a szülőkkel fizettetik ki a párok?
Én úgy nőttem fel, hogy soha nem érdekelt túlzottan ki-mit "vár el tőlem".
Így neveltem a gyerekeimet is.
Ők se várhatják el tőlem, de eszükbe se jut.
Attól persze szeretjük egymást és megbeszélünk mindent.
Így volt ez az esküvő anyagi oldalával is.
Semmi problémánk nem lett ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!