Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha az anyukátok egész esküvőtök alatt nem érezné jól magát?
Figyelt kérdés
Az esküvőmön fájt a feje (állítólag). Kérdeztem, hogy van-e más baj, azt mondta, nincs. Az esküvőszervezőm akart neki adni fájdalomcsillapítót, de anya nem fogadta el, azt mondta, hogy nem kell neki (amúgy nincs baja a fájdalomcsillapítókkal, szokott szedni). Nem táncolt egyáltalán, egész lagzi alatt végig a székben ült, a vendégekhez oda sem ment. Volt olyan rész, ahol a megy a gőzösre mindenki táncolt, egy hosszú sort alkottunk olyan 60 emberrel. Csak anya ült, még a férjem 80 éves nagyszülei is részt vettek benne. Nekem az nagyon kínos volt és rosszul esett. Éjjel ő volt az elsők között, aki menni akart. Nem kívánt nekem semmi jót az esküvőmre, esküvői ajándékot se kaptam (jó tudom, nincs sok pénze, de örültem volna akár egy hajszaritonak is vagy egy ágyhuzatnak - mondtam most hirtelen 2 példát). Semmi olyat nem mondott hogy büszke rám, vagy én vagyok a legszebb menyasszony vagy sok boldogságot kíván. Semmi megható pillanat nem volt. Úgy viselkedett, mint a többi vendég (vagy úgy sem, mert nem is táncolt). Menyecsketáncnál szinte úgy kellett őt odatolni, nem bírtam már ki, megmondtam "a számára kötelező" tánc közben kicsit erényesebben, mennyire rossz, hogy így viselkedik. Besértődött, ott hagyott a táncparkett közepén és a menyecsketáncra se dobott be semmit. Mondjuk azt tudom, hogy nem is akart, mert hogy neki nincs pénze. Utólag mikor felemlítem, milyen rosszul esett, az a válasza, hogy jaj már... Ez amúgy normális és én fújom fel vagy ennek tényleg nem így kellene lennie? Nekem nagyon rosszul esett. Még máig rossz visszagondolni az esküvőmre ez miatt. És még utólag sem érti, hogy megbántott ezzel. Vagy én vagyok túl érzékeny?2021. aug. 4. 13:57
21/25 anonim válasza:
Anyád mint egy rejtett nárcisz iskolapéldája, de ha alapból nem ilyen, akkor tényleg érdekes..
22/25 anonim válasza:
#18: Ugyanmár! Miért lenne irigy? Nem is hallottam ilyen hülyeséget, hogy az besértődik, mert fiatalabb a lánya. :D Wtf?
Inkább aa #19-nél van az igazság.
23/25 anonim válasza:
A gyakoris pszichológusok legegyszerűbb diagnózisa a kérdésekben kibeszélt személyekre: irigy! Semmi más nem lehet a háttérben, csakis az irigység meg a rosszindulat. :D
24/25 anonim válasza:
Nyilván nem normális,sajnálom, hogy így viselkedett. Ez elképesztő modortalanság lenne egy mezei vendégtől is, az örömanyától pedig minősíthetetlen. Én marhára meg lettem volna lepve, ha anyám ezt csinálta volna, mert ő szeret minket a férjemmel és tud viselkedni. Ha netán tényleg rosszul lett volna (migrénes), ahogy a tied nem, akkor is bármi áron végigcsinálta volna, hogy senki ne vegyen észre semmit, ebben biztos vagyok. Mondjuk nekünk csak szűk körű családi vacsora volt, azon azért nem kell szenvedni. Én személy szerint szívből gyűlölöm a lagzikat, nem véletlenül nem tartottunk. De jó képet vágtam és végigbohóckodtam a rokonokét és barátokét, ez az ő napjuk. Te ismered anyukádat, te tudod, mitől ilyen. Gondolom máskor is hasonlóan nyilvánul meg. Csak annyit tudok mondani, hogy ezzel magát minősítette. Sajnálom.
25/25 anonim válasza:
Szerintem jogosan bánt ez a dolog téged. Ha tényleg rosszul érzi magát az ember, akkor szabadkozik, és ledől valahol, hazamegy és nem utasítja vissza a gyógyszert. Innentől kezdve a többi viselkedése szerintem hisztikirálynőség / genyaság... már elnézést a kifejezésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!