Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul voltam egész végig az esküvőmön nagyon és annyira rossz volt minden pedig már úgy vártam ezt a napot, miért kellett így lennie?
Sokan akkor vannak rosszul amikor egy hosszabb stresszes időszak után meg tudnak nyugodni.
Én is stresszben pörgök és a legjobbat hozom, amint lenyugszom megnyugszom, jön a rosszullét. Hányinger, hasmenes rossz közérzet.
Lehet tul stresszes volt neked a készülődés és ez pont akkor jött ki.
Sajnalom hogy rosszul sült el a dolog és nem olyan volt, mint amilyennek megálmodtad, de már megtörtént, nem tudsz változtatni rajta. Ha olyan dolgon rágódsz ami a múltban történt és nem tudsz már valtoztatni rajta akkor megmérgezed a jelened is. Engedd el, élvezd a férjeddel a mézes heteket
Sajnálom, hogy így alakult. Ahogy írták, valószínűleg a stressz így jött ki.
Ne feledd, ez csak egy nap, még ha fontos is. És nem valaminek a csúcsa, hanem a házasság kezdete. Koncentrálj inkább az előtted álló évekre a pároddal.
Barátnőmnek vesegörcse volt az esküvőjén. A ceremóniát még gyógyszerrel kibírta, de a lagzin kidőlt. A nászutat is elhalasztották. Hát, bánta is nagyon.
Ennek 12 éve, mai napig szeretik egymást, két gyerekük született. Szóval szerencsére a házasságot nem határozza meg, hogy milyen volt az esküvő:) ez vigasztaljon
Én is émelyegtem, rosszul voltam egész nap. Nem is ittam alkoholt egyáltalán, úgyéreztem kidobnám a taccsot azonnal. Sokszor eltűntem pihenni, a cm-nek hála ez úgy tűnt, mintha tervezett lett volna. A közeliek tudták, hogy nem érzem jól magam, figyeltek rám. Én sem értettem, nem volt kifejezetten oka. Aztán kb. 3 hét múlva kiderült, hogy már akkor is a várandósságom miatt lehettem rosszul. :) Az esküvő napján még nem tudtam. Csak előtte kezdtünk el próbálkozni és úgy tűnik azonnal össze is jött.
Nehezen éltem meg, de utólag belegondolva jó volt ez így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!