Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki veszi le a fatylat a menyasszonyrol? A volegeny vagy az oromapa?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 20:29
2/7 anonim válasza:
Én vettem le.
Vagy arra gondolsz, hogy a templomban ki hajtja fel? Apukád, ha ő kísér be.
A menyasszony :)
3/7 A kérdező kommentje:
igen, hogy a templomban ki hajtja fel.
2010. aug. 27. 23:46
4/7 anonim válasza:
Errefelé a vőlegény szokta. Az öröm apa odakíséri, ad két puszit, leül a helyére, a vőlegény meg odafordul a menyasszonyhoz, és felhajtja. Nyilván ennek az lenne a varázsa, hogy ha ott látják meg egymást először, akkor valóban a vőlegény lássa meg először.
5/7 anonim válasza:
Második vagyok. De hogy ad puszit az örömapa, fátylon keresztül? Kissé hülyén néz ki.
Meg a lényege is kb. az, hogy nem a vőlegény nézi meg a menyasszonyt, hanem az apa mutatja meg, adja át.
6/7 anonim válasza:
Az apa odakíséri lányát, felhajtja a fátylat, ad két puszit, majd kezet fog a vőlegénnyel és átadja neki kicsi lányát! Nálunk így volt! És más esküvőkön, amin voltunk, ott is pontosan így zajlott!
7/7 anonim válasza:
Magyar szokások szerint nem az örömapa, hanem az első "koszorús-fiú" kíséri oda az arát. Ez az amerikai hagyomány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!