Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy ki legyen a tanum? Nektek ki volt?
Lehet en gondolom tul, de kivancsi vagyok, hogy ti, hogy csinalnatok.
Parommal kulfoldon elunk. Itt valahogy az a szokas, hogy a menyasszony eskuvoi tanuja egyben a legjobb baratnoje is. Ez nekem is feltunt, de a parom is mondta.
Neki meg van, hogy a gyerekkori es mai napig is,- legjobb baratja lesz, igy kozolte velem, hogy ilyenkor nekem is legjobb baratnot kell felkernem. Ez a szokas.
Itt jon a csavar.
En eleg introvertalt tipus vagyok, vannak barataim, de nem vagyok egy parti arc stb. Alapvetoen azt az elvet vallom, hogy legyen 5 igaz baratom, mint 100 felig/meddig baratom. A legjobb baratmommel azonban nemreg megszakadt a kapcsolat. Tobb mint tiz evig voltunk legjobb baratnok, o lett volna a tanum. Olyat tett, amit nem tudok megbocsajtani. O is elismerte, hogy elcseszte es mar ugysem lenne az ami volt. Nagyon faj ez nekem, de hatalmasat csalodtam benne.
Most itt allok eskuvo elott es nincs tanum. Vannak meg baratnoim- akik amugy ott lesznek, de rajuk egyaltalan nem gondoltam es fura is lenne, ha igy hirtelen ezzel allnek elo.
Kellemetlenul erzem magam es tudom, hogy nincs kobe vesve, hogy milyen kapcsolatban kell lennem a tanuval, de mint irtam..ez inkabb paromeknal olyan huu de nagy dolog.
Arra gondoltam, hogy felkerem a batyam parjat, vele ezer eve ismerjuk egymast es joban vagyunk, de a volegenyem erre nagyon huzza a szajat, mert szerinte baratnot kell felkernem. De ha egyszer nincs kit?
Nektek ki volt a tanutok?
Amugy az is megfordult a fejemben, hogy kerek perec megmondom, hogy en nem fogok valakit csak azert felkerni, mert majd ez meg az furan nez ram. Naluk ez a tanusdi kb egy eletre szolo kapcsot jelent! Olyan szemely, aki kb. ott lesz minden szulinapon, keresztelon es gyakran bogracsozunk majd egyutt. Kb. ilyen nagy jelentoseget tulajdonitanak neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!