Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki legyen a tanúm? Bátyám vagy a barátnőm?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel sokat beszéltünk róla, hogy majd ő lesz, de teljesen bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, hogy kit válasszak.
Mindkettejükkel nagyon jó a kapcsolatom.
Illetve, ha barátnőmet választom tanúnak, bátyámnak milyen 'szerepet' szánhatok?
Páromnak az öccse lesz a tanúja
2018. nov. 22. 12:49
1/15 anonim válasza:
Mindkettejük előtt húzzanak együtt sorsot.
2/15 anonim válasza:
Ha tradicionális, falusi esküvő lesz, akkor a bátyád esetleg kísérhetne a nászmenetben a lányos háztól az anyakönyvvezetőhöz és a templommba.
3/15 anonim válasza:
Dobj fel egy pénzérmét. Aki eszedbe jut a dobás és az "eredmény" megnézése közti pár másodpercben, őt szeretnéd igazán.
4/15 anonim válasza:
Ha lesz egyházi is, akkor lehet a polgáron az egyik, az egyházin meg a másik.
5/15 anonim válasza:
Mi is eskuvőzni készülünk. Esetleg a barátnőd lehetne koszorúslány is.
20/L
6/15 anonim válasza:
Barátnőmmel is megbeszéltük ez gyerekkorunkban. Ő két éve házasodott és úgy oldotta meg, hogy a polgárin én voltam a tanú, az egyházin meg a testvére.
7/15 anonim válasza:
Szerintem mindenképp a testvéredet. 20 év múlva simán lehet hogy már csak egy volt barát lesz. Nem lenne logikus a barátnőt választani. A keresztszülők is azért az igazi vérrokonok. Mert különben minden gyerek pár év alatt keresztszülő nélkül maradna. Viszont ha a testvérednek édesmindegy és te egy lelkisebb támogatót akarsz majd magad mellé akkor barátnő.
8/15 anonim válasza:
Ha már megígérted a barátnődnek, akkor tartsd a szavadat. A bátyád lehetne vőfély esetleg.
9/15 anonim válasza:
Én a barátnőt választanám.
Bátyád lehetne pl. a menyasszonyi autó sofőrje. (Szerintem az is bizalmi szerep.)
10/15 anonim válasza:
az... sofőr... a hajam eldobom:)
a bátyád legyen a tanu, mert az mégis vérségi kapcsolat + a párodnak is a testvére lesz, szóval pont jól jönne ki.
a barátnőd legyen koszorúslány. vagy legyen ő a bizalmi sofőr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!