Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves kortól nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól nagyobb elvárás, hogy egy férfinak legyen már kocsija? A bátyám miatt kérdezem

Figyelt kérdés

Bátyám 30 éves és azt mondja ahogy idősödött úgy látja, hogy a nőket egyre jobban érdeklik az anyagiak, pl. az első randin a nők már kitapogatják van-e/milyen autója van trükkös közvetett kérdésekkel, vagy azt mondja sokkal jobban megnézik már a cipőjét, milyen jó ruhái vannak, burkoltan próbálják kérdezgetni a fizetését, saját lakás, stb. és ezek azzal függnek össze, hogy a kora miatt többet várnak el a lányok ezekben egy férfitől és hogy én is készüljek rá majd kb. 25 éves kortól kezdve. Ő is fokozatosan vette ezt észre, ahogy idősödött 25 éves korától kezdve, mert előtte ezek nem annyira érdeklik a lányokat, egy fiatal sráctól nincsenek meg úgy ezek az elvárások.

20-28 éves csajokkal randizik vegyesen.

Kérdésem, hogy neki volt kocsija munka miatt már 25 éves kora előtt, de én pl. nem vagyok nagy kocsis. Jogsit akarok mindenképp pár éven belül, de saját autót így 30-35 éves korom előtt nem nagyon, hogy ez mennyire hátrány akkor?

Most szinte teljesen tojnak rá a lányok, hogy busszal megyek randira, de elfogadom, hogy ez egyszer még változhat a korral.

Ja főleg más férfiak véleménye érdekel, akiknek van tapasztalata a nőkkel.

23/F

2018. szept. 6. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Bár én nem vagyok tapasztalt e téren, de szerintem nem feltétlenül elvárás az autó. Így hozzá állni ehhez baromság.

Mindig mondták mikor vezetni tanultam, hogy csak az üljön be a kocsiba vezetni, aki nem fél ettől.

Attól még nem lesz valaki férfiatlan, mert nincs jogsija, vagy nincs kocsija.

Igen is vannak olyan emberek, akik nem mernek vezetni, se motorra ülni. Vagy van olyan, aki vezetni mer, de motorra már nem ülne az is biztos.

Különben is, mai világban rengeteg nőnek van jogosítványa. Ha összejöttök és pár éven belül vesztek egy közös autót, nincs benne semmi, ha a nő vezet.

Középső bátyám most házasodott meg újra, és felnőttek;

középső bátyám 39 éves. Nem volt se kocsija, se háza (jelenleg sincs). Még is 3 éve van együtt az új feleségével. A felesége vett egy kocsit és ő is szokott vezetni. Ő jobban ragaszkodik hozzá, mivel saját pénzéből vette a kocsit.

Bár bátyámnak van jogosítványa és azért persze ő is szokott vezetni.

Szóval normális ember kétlem, hogy ennyire figyelembe fogja venni.

Ezt el kell fogadni, hogy nem mindenki szeret vezetni és nem is mindenki mer. Ez kb hasonló ahhoz, hogy szerintem sokan műtőbe se mernének be menni úgy, hogy ők lennének az orvosok.

Ha félünk valamitől, nem szabad rá erőltetni a másikra, mert annak jó vége sose lesz.

2018. szept. 6. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez attól függ: ha a kiszemelt egy NŐ, akkor le sem sz*rja az autódat. Ha ellenben gold-digger, akkor az autóba szerelmes és nem beléd. Ha az utóbbit szeretnéd, hajrá nem lesz nehéz találnod. Ha az előbbi normális fajtát, akkor kösd fel a gatyád!
2018. szept. 6. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Minden nőnek fontos valamennyire a férfi egzisztenciája, nyilván nem nyomorba akar gyereket szülni, ezt már elfogadtam. Az ég kék, a fű zöld, a nők ilyenek. Nem akarom a világot megváltoztatni, elfogadtam hogy ilyen. Csak ez a kocsis dolog érdekel
2018. szept. 6. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
30 felett már lenézik, ha nincs
2018. szept. 6. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden nő ilyen? Tényleg? Mesélj még...

A "nem akar nyomorba szülni" meg azt jelenti, hogy legyen egy normális állásod, amire lehet alapozni, és ne egyik hónapról a másikra élj, ennyi. Ha meg béna vagy a csajozásban, akkor ne a nők (így en bloc) vélt anyagiasságában keresd a hibát, hanem a saját készülékedben. Bátyád detto.

Praktikusság szempontjából is csak akkor tudom elképzelni, hogy valakinek ez fontos, ha olyan környéken él, ahol nagyon gyér a tömegközlekedés, ezért jó ha van a háznál autó, de még ott sem gondolom, hogy ez önmagában válóok lenne.

2018. szept. 6. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
35 évesen ismerkedtem meg későbbi feleségemmel. Nem volt autóm és ez nála egyenesen jó pont volt.
2018. szept. 6. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pesten a belvárosban dolgozom egy irodaházban, multinál. Nálunk a topmenedzsment szintig jövedelemtől függetlenül szinte mindenki bkv-val jár dolgozni, mert sokkal praktikusabb és gyorsabb. Jövedelem tekintetében én annyit várok el, amennyit én is megkeresek. Én bőven eltartom magam a saját fizumból, így a másiktól is ezt várom el. Azzal nem tudok jövőt építeni, aki háromszor annyit keres mint én, de minden hónapban elszórja, így a "mennyit keres/van-e kocsija" kérdések helyett a "mennyire tud bánni a pénzzel/van-e jövőképe" kérdések sokkal fontosabbak. Olyan csajtól meg se te se a tesód ne akarjatok semmit, aki eltartatni akarja magát, az ilyenek azonnal otthagynak ha jön egy gazdagabb pasi, vagy ha elkezd rosszabbul menni a szekér valami miatt.
2018. szept. 9. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!