Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki legyen a tanúm? Bátyám vagy a barátnőm?
Barátnőmmel sokat beszéltünk róla, hogy majd ő lesz, de teljesen bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, hogy kit válasszak.
Mindkettejükkel nagyon jó a kapcsolatom.
Illetve, ha barátnőmet választom tanúnak, bátyámnak milyen 'szerepet' szánhatok?
Páromnak az öccse lesz a tanúja
10-es, nagyon ironikus, hogy úgy ne mondjam, bunkó vagy.
Biztosan bele kell szakadni valakinek abba, hogy egy szép, tiszta, feldíszített autóval egy boldog, szép fiatal párt elvisz a házasságkötőbe, onnan a templomba, onnan az étterembe.
Nálunk bizalmi feladat volt, és a bátyám a legnagyobb örömmel vállalta.
szerintem meg megalazo soforre degradalni a menyasszony batyjat.
de ha feletek ez a szokas...
Testvér!
Nővéreméknek most lesz nyáron, én most töltöm áprilisban a 18. életévét . Direkt mondtam tavaly, hogyha nem lehetek én a tanúja akkor örökre felejtsen el! 😂👌 Természetesen engem választott. Viszont a barátnőjén pár éve ő volt, de neki meg nem volt testvére. Szóval a tesóm is kérdezte a barátnőjét , hogy ugye ez nem gond, és a barátnője mondta is, ha lenne testvére ő lett volna neki is. A vőlegénynek is a testvére lesz ill. féltestvére. Szerintem ez bizalmi kötelék ... Szerinted a család hogy reagálna erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!