Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki legyen a tanúm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki legyen a tanúm?

Figyelt kérdés
En vagyok a menyasszony es nem nagyon tudok donteni. Nekem ez fontos dolognak szamit, viszont a volegenyem a legjobb baratom is, mas akivel hu de szoros lenne a viszonyom nagyon nincsen. Van egy baratom, de benne sem vagyok annyira biztos, hogy szeretnem... esetleg anyukam testverere gondoltam meg, egyszeruen nem tudom eldonteni, mas nem nagyon jon szoba. Raadasul szerintem a baratom szamit ra es tuti megsertodik ha nem ot valasztom, de nem reg volt egy megszolalasa ami annyira nem tetszett, hogy ki sem tudom verni a fejembol es ez elegge elbizonytalanitott. A volegenyemmel es anyukammal mar atbeszeltem, gondoltam kulso szemlelok hatha elbillentik bennem a merleget. :)

2020. okt. 30. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nincs testvéred esetleg?
2020. okt. 30. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyebként olyan legyen akit tényleg szeretsz:)
2020. okt. 30. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az anyukád is lehet a tanú, nem kell ezt túlgondolni!
2020. okt. 30. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem ismerlek titeket, ezért nem tudom, hogy kivel milyen a viszony. De én inkább anyukám testvérét választanám, ha jó a kapcsolat. Ő egy közeli rokon, aki jó esetben mindig itt lesz. Egy viszonylag barát meg nem feltétlen. De attól is függ, hogy milyen erős volt ez a beszólás. Én ezt át szoktam beszélni, hogy miért mondta és rosszul esett, aztán utána túllépek ezen, mert mindenkinek lehet egy rossz napja.. De mondom, attól is függ, hogy mit mondott.
2020. okt. 30. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hú, emlékszem ezen én is sokat paráztam, mert nem vagyok az a barátkozós típus. Utólag belegondolva teljesen felesleges volt a dolog. Ha tényleg csak tanúnak kell (tehát nem kell lánybúcsút szervezni, meg szervezésben segíteni, tósztot mondani) akkor annyira mindegy, hogy ki az, aki odamegy aláírni. Pár perc alatt lezajlik a dolog és utána el is felejtődik. Én végül a férjem keresztanyját kértem fel, ez szerintem kb az a szint, mint neked anyukád testvére. :)

Másik oldalról, ha úgy érzed, hogy a barátoddal azért ki fogtok békülni, és most csak valami pillanatnyi tüske van köztetek, akkor őt is nyugodtan kérd fel. De csak azért ne kérj fel valakit tanúnak mert különben megsértődne.

2020. okt. 30. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
keresztszülő? felénk pl őt szokás, és simán ráfoghatod a családi hagyományra, ha meg megsértődik, úgy kell neki.nekem anyum testvére volt, aki egyébként a keresztapám is egyben
2020. nov. 4. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!