Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki legyen a tanúm?
Figyelt kérdés
En vagyok a menyasszony es nem nagyon tudok donteni. Nekem ez fontos dolognak szamit, viszont a volegenyem a legjobb baratom is, mas akivel hu de szoros lenne a viszonyom nagyon nincsen. Van egy baratom, de benne sem vagyok annyira biztos, hogy szeretnem... esetleg anyukam testverere gondoltam meg, egyszeruen nem tudom eldonteni, mas nem nagyon jon szoba. Raadasul szerintem a baratom szamit ra es tuti megsertodik ha nem ot valasztom, de nem reg volt egy megszolalasa ami annyira nem tetszett, hogy ki sem tudom verni a fejembol es ez elegge elbizonytalanitott. A volegenyemmel es anyukammal mar atbeszeltem, gondoltam kulso szemlelok hatha elbillentik bennem a merleget. :)2020. okt. 30. 10:12
2/6 anonim válasza:
Egyebként olyan legyen akit tényleg szeretsz:)
3/6 anonim válasza:
Az anyukád is lehet a tanú, nem kell ezt túlgondolni!
4/6 anonim válasza:
Nyilván nem ismerlek titeket, ezért nem tudom, hogy kivel milyen a viszony. De én inkább anyukám testvérét választanám, ha jó a kapcsolat. Ő egy közeli rokon, aki jó esetben mindig itt lesz. Egy viszonylag barát meg nem feltétlen. De attól is függ, hogy milyen erős volt ez a beszólás. Én ezt át szoktam beszélni, hogy miért mondta és rosszul esett, aztán utána túllépek ezen, mert mindenkinek lehet egy rossz napja.. De mondom, attól is függ, hogy mit mondott.
5/6 anonim válasza:
Hú, emlékszem ezen én is sokat paráztam, mert nem vagyok az a barátkozós típus. Utólag belegondolva teljesen felesleges volt a dolog. Ha tényleg csak tanúnak kell (tehát nem kell lánybúcsút szervezni, meg szervezésben segíteni, tósztot mondani) akkor annyira mindegy, hogy ki az, aki odamegy aláírni. Pár perc alatt lezajlik a dolog és utána el is felejtődik. Én végül a férjem keresztanyját kértem fel, ez szerintem kb az a szint, mint neked anyukád testvére. :)
Másik oldalról, ha úgy érzed, hogy a barátoddal azért ki fogtok békülni, és most csak valami pillanatnyi tüske van köztetek, akkor őt is nyugodtan kérd fel. De csak azért ne kérj fel valakit tanúnak mert különben megsértődne.
6/6 anonim válasza:
keresztszülő? felénk pl őt szokás, és simán ráfoghatod a családi hagyományra, ha meg megsértődik, úgy kell neki.nekem anyum testvére volt, aki egyébként a keresztapám is egyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!