Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el, hogy ki legyen a tanúm?
Szerintem beszéld meg velük nyíltan. Én legalábbis ezt a módszert választottam…én sem tudtam dönteni a két nagybátyám között. Elmondtam nekik őszintén, hogy nem tudok dönteni, nem tudom mi alapján választhatnék közülük. Teljesen normálisan fogadták, elmondták, hogy akárkit választok nekik jó (nagy segítség: )), sőt akár egy harmadik személyt is választhatok, nem lesz semmiféle rosszallás a részükről. Azonban a beszélgetés során kiderült, hogy egyikük volt már esküvői tanú és mondta, hogy akkor inkább válasszam a másikukat.
Ha sehogyan sem tudsz dűlőre jutni, akkor szerintem beszéld meg velük. Egy normális, intelligens emberrel minden további nélkül meg lehet ezt beszélni.
Csak polgári lesz.
Nem lenne gond a megbeszélés, csak szeretném meglepni valamelyiküket vele. Az egyik barátnőm most lesz augusztusban egy másik barátnőjének a tanúja... A mi bulink majd csak jövő június elején lesz, de már sokat gondolkoztam a dolgon.
Kedves kerdezo,
1: az elet utjai kifurkeszhetetlenek... Ha nem 15 vagy, akkor mar tapasztalnod kellett volna, hogy sajnos az eletre szolonak hitt baratsagokat is megtepazhatjak apro kis hibak, amiket az ember elkovet az eleteben. En csak egyszer kellett, hogy csalodjak, de akkor rohadt nagyot es ez mar 2 eve volt, de azota se tudtam kiheverni es csak most jutottam el odaig, hogy kezdek ujra hinni a baratsagokban. Es erett, kamaszkent is felnott gondolkodasu, de mara mar kozel 30 eves no vagyok...
2. Meg nem igazan kezdtel bele az eskuvod szervezesebe. Legalabbis gondolom, hogy nagyon az elejen lehetsz es meg csak elmeleti sikon alakul az esemeny. Na majd akkor, amikor nekilatsz es a baratnoidnek ne adj isten eppen nem lesz senkijuk, vagy valsagban lesz a kapcsolatuk, akkor nezd majd meg, hogy mennyire fognak teged kedvelni es tamogatni azok, akikrol most azt hiszed, hogy akar a fel vesejuket is oda adnak erted... Legyen ugy, ahogy te gondolod, nem akarok en jovendo mondo lenni, csak en mar tul vagyok ezen a szitun. Szoktak mondani az okosok, hogy az ember lanyanak lagzija a legnagyobb baratsagproba. Erre meg szoktak mondani a naivak, hogy nem... No de mindegy. En csak azt javaslom, hogy egyelore ne ezzel a kerdessel foglalkozz, mert baromi korai.
A mi családunkban az szokás, hogy a testvér a tanú.
Talán neked is opció lehet. Vagy keresztszülő, nagynéni, nagybácsi.
Egy sok éves barátság kerülhet bajba egy ilyen felkérés miatt. Hidd el, tudom, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!