Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy kérés volna ha szeretném ha a menyasszonyomnak legyen uszálya?
Elég fura kérés hetero pasitól.
Vagy ez is fétis?
A nem templomi esküvő semmivel sem alábbvaló, mint a templomi.
A templomi esküvők kisebb része köttetik hívők által, nagyobb része rongyrázás. Ne félj, ők fel is veszik a drága uszályos csodákat.
Viszont az uszály semmilyen vallásban nem hagyomány. Ez egy felesleges díszítő elem, ami vagy tetszik, vagy nem. Milyen kár, hogy mint írod "sajnos" a menyasszonynak kell eldönteni, hogy a hagyomány és a párja miatt felvesz-e egy kényelmetlen ruhadarabot. Szerintem meg az a kár, hogy bárki meg akarja mondani, hogyan öltözzön a menyasszony. Vagy a vőlegény, ha már itt tartunk.
Bocsánat nem úgy akartam fogalmazni, hogy bárkinek joga lehet a masik ruhája felett csak arra akrtam utalni, hogy ha már esküvőt szerveznek akkor annak illik megadni a tiszteletet egy rendes ruhával (nem szakadt, nem melegítőben stb) mind menyasszony mind vőlegény részéről, akár templomi, akár polgári.
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!