Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon nagy kérés volna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy kérés volna ha szeretném ha a menyasszonyomnak legyen uszálya?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 14:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tőle kérdezd meg inkább.
2021. júl. 2. 14:31
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

Elég fura kérés hetero pasitól.

Vagy ez is fétis?

2021. júl. 2. 14:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagy kérés, de ha a menyasszonyod nem szeretne, hagyd annyiban.
2021. júl. 2. 14:50
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Igen, az uszály ugyanis baromira kényelmetlen. Ha akar, akkor legyen, ha nem akar ne legyen. Ő dolga eldönteni, miben akar lenni a nagy napon. Ha Martens bakancsban és fekete ruhában, akkor abban.
2021. júl. 2. 15:05
 5/19 anonim ***** válasza:
2%
Azért egy esküvőnek adjuk már meg a tiszteletet főleg ha templomi. Az uszály pont egy ilyen dolog, hogy hagyomány szeint hozzá tartozik, de igen sajnos ezt a mennyasszonynak kell eldöntenie, hogy a hagyomány és miattad képes lesz e feszengeni a kényelmetlen darabtól.
2021. júl. 2. 15:29
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

A nem templomi esküvő semmivel sem alábbvaló, mint a templomi.

A templomi esküvők kisebb része köttetik hívők által, nagyobb része rongyrázás. Ne félj, ők fel is veszik a drága uszályos csodákat.

Viszont az uszály semmilyen vallásban nem hagyomány. Ez egy felesleges díszítő elem, ami vagy tetszik, vagy nem. Milyen kár, hogy mint írod "sajnos" a menyasszonynak kell eldönteni, hogy a hagyomány és a párja miatt felvesz-e egy kényelmetlen ruhadarabot. Szerintem meg az a kár, hogy bárki meg akarja mondani, hogyan öltözzön a menyasszony. Vagy a vőlegény, ha már itt tartunk.

2021. júl. 2. 16:08
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv.. - inkább hagyd el, hadd találjon valaki olyat, aki nem akarja még azt is meghatározni, milyen bugyiban legyen.
2021. júl. 2. 16:24
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

Bocsánat nem úgy akartam fogalmazni, hogy bárkinek joga lehet a masik ruhája felett csak arra akrtam utalni, hogy ha már esküvőt szerveznek akkor annak illik megadni a tiszteletet egy rendes ruhával (nem szakadt, nem melegítőben stb) mind menyasszony mind vőlegény részéről, akár templomi, akár polgári.

#5 voltam

2021. júl. 2. 16:25
 9/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne kényelmetlenebb mint egy öltöny?
2021. júl. 2. 16:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a földön húzod magad után és ha nem akarod, hogy olyan legyen, mint egy felmosórongy az este végére, végig oda kell rá figyelni. Sőt, ha ilyen értetlen vagy, akkor elárulom neked, hogy a magas sarkú cipő is kényelmetlenebb lesz, mint a tiéd, és folyamatosan ellenőriznie kell majd a sminkjét és a haját hogy egyben van-e még. Hagyd már szerencsétlent, hogy olyan ruhában legyen amilyenben akar és ne ugass bele mindenbe már most.
2021. júl. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!