Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen színek mennek a türkizhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen színek mennek a türkizhez?

Figyelt kérdés

Homok ceremóniához választunk jelenleg homok színt.

Az egyik meg van az a türkiz de ehhez keresek hozzá illő színt

2021. júl. 1. 19:52
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Lazac-szín.
2021. júl. 1. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín
2021. júl. 1. 19:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Az le maradt amiből lehet választani ezek a színek

Fehér

Világosbarna

Barna

Szürke

Fekete

Vanília

Citrom

Narancs

Kiwi

Lime

Flamingó

Rózsaszín

Piros

Bordó

Burgundi

Világoskék

Türkiz

Kék

Lila

Ibolya

2021. júl. 1. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:

Amit én ezek közül el tudnék képzelni, de nyilván amúgy függ a pontos árnyalatoktól és a stílusotoktól is:

fekete, szürke, vanília, citrom, narancs, bordó, burgundi, flamingó

ill. a kiwi, lime, lila, ibolya attól függően, a türkiz mennyire zöldes / kékes.

a kékeket hanyagolnám, szerintem ütnék egymást színben. A barnát nehezen tudom elképzelni, hogy olyan esküvői hatást keltsen - se nem elegáns a türkizhez, se nem vidám. Szürke dettó.

2021. júl. 1. 20:04
 5/12 A kérdező kommentje:

[link]

Most csak belinkeltem ott meg tudjátok nézni

Azzal tisztában vagyok hogy valamennyire a valóságban elüt mint a képen

2021. júl. 1. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A komplementere.
2021. júl. 1. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből, a képek alapján ha visszafogottabb az ízlésetek, a vaníliát választanám (vagy fehér vagy fekete, de a vanília lágyabb), ha jöhet picit sötétebb, a burgundit... ha vidámabb, akkor meg mehet a citrom, narancs, rózsaszín (nekem nem lenne az ízlésem, nekem már túl harsány lenne, de ismerek párokat, akikhez inkább ez illene). Én amúgy szeretem a kékes színeket zölddel, a lime-ot is el tudom mellé képzelni, de tudom, hogy sokaknak bántja a szemét.
2021. júl. 1. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért erősen ízlés kérdése is. Mivel a türkiz elég hangsúlyos és élénk, én másik színnek valami visszafogottabbat választanék. Pl. fehéret

Magamtól a világosbarnát biztos nem mondtam volna, viszont kép alapján egészen homok színe van és a türkizzel engem a tengerre emlékeztet, ami meg akár valami szimbolikus jelentéssel is felruházható a házasságra nézve.

Ha valami élénkebb, vidámabb kombinációt szeretnétek, akkor én a citromot mondanám, azzal jól passzolna.

Esetleg vedd figyelembe azt is, hogy hova szeretnétek kirakni, hogy színben passzoljon a környezetéhez.

2021. júl. 1. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Fehér,citrom,lime,kiwi,flamingo
2021. júl. 1. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Lila, sötétkék, bordó, zöld bizonyos árnyalatai
2021. júl. 1. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!