Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színek mennek a türkizhez?
Homok ceremóniához választunk jelenleg homok színt.
Az egyik meg van az a türkiz de ehhez keresek hozzá illő színt
Az le maradt amiből lehet választani ezek a színek
Fehér
Világosbarna
Barna
Szürke
Fekete
Vanília
Citrom
Narancs
Kiwi
Lime
Flamingó
Rózsaszín
Piros
Bordó
Burgundi
Világoskék
Türkiz
Kék
Lila
Ibolya
Amit én ezek közül el tudnék képzelni, de nyilván amúgy függ a pontos árnyalatoktól és a stílusotoktól is:
fekete, szürke, vanília, citrom, narancs, bordó, burgundi, flamingó
ill. a kiwi, lime, lila, ibolya attól függően, a türkiz mennyire zöldes / kékes.
a kékeket hanyagolnám, szerintem ütnék egymást színben. A barnát nehezen tudom elképzelni, hogy olyan esküvői hatást keltsen - se nem elegáns a türkizhez, se nem vidám. Szürke dettó.
Most csak belinkeltem ott meg tudjátok nézni
Azzal tisztában vagyok hogy valamennyire a valóságban elüt mint a képen
Ez azért erősen ízlés kérdése is. Mivel a türkiz elég hangsúlyos és élénk, én másik színnek valami visszafogottabbat választanék. Pl. fehéret
Magamtól a világosbarnát biztos nem mondtam volna, viszont kép alapján egészen homok színe van és a türkizzel engem a tengerre emlékeztet, ami meg akár valami szimbolikus jelentéssel is felruházható a házasságra nézve.
Ha valami élénkebb, vidámabb kombinációt szeretnétek, akkor én a citromot mondanám, azzal jól passzolna.
Esetleg vedd figyelembe azt is, hogy hova szeretnétek kirakni, hogy színben passzoljon a környezetéhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!