Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az esküvőtökön az asztalokon ajándék a
vendégeknek?
Nem volt. Kacatolásnak érzem. Volt esküvő ahol kaptunk, de ezek mivel gesztus értékű dolgok, ezért 1-2 után megy ki a szemétbe ígyis úgy is, mert semmi "haszna". Aminek van értelme az a kajás dolog, de az meg ugye a menü miatt felesleges. Talán valami hütőmágnes szerűség, de a kézműves elég drága, az olcsóbb megoldás, meg elég izléstelen.
Szóval mi erre nem fektettünk energiát.
2021. jún. 28. 16:05
Oh, 1 ötletes dolog volt! A lagzi alatt voltak nyeremény játékok, akkor ajándékkosarakat lehetett nyerni, annak több értelmét láttam. És muris is volt versenyezni.
2021. jún. 28. 16:07
Asszem valami kulonleges cukorka. Vagy egyéb kisebb aproság ami nem dísz, meg nyűg
2021. jún. 28. 17:34
2021. jún. 28. 18:00
Nálunk se volt köszönő ajándék. Ha lett is volna, az is egybe kötve ültetéssel, pl. kis csoki nevekkel ellátva. Amúgy a mi köszönő ajándékunk a maradék kaja,süti és torta szétosztása volt, minden család vitt valamit. Illetve a sofőrök kaptak kis csatos üvegbe pálinkát. Később pedig elő lettek hívva a közös képek, ezt is kapott mindenki vagy postán, vagy személyesen. Bár nálunk kevés fő volt, ezért is jutott kaja, süti mindenkinek. De én nem láttam értelmét egy újabb porfogónak. Amit mi anno kaptunk, az vagy el lett fogyasztva vagy ki lett dobva pár év után.. Esetleg egy dobozba fiók mélyén..
2021. jún. 28. 18:59
Ja meg volt buborék fújó, azt a gyerekek haza is vihették.
2021. jún. 28. 19:02
A nőknek kövirózsa, a férfiaknak mini csatos üvegben házi pálinka, a gyerekeknek gumicukor. Ha mindet összeadom, 260Ft/főben megállt a történet, igaz a pálinka a sajátunk, a virágokat mi ültettük szét. Nekem ennyit megért, mindenképpen akartunk valamit de nem műanyag kacatokat
2021. jún. 28. 22:35
Egyszer voltam egy esküvőn, ahol a "köszönő ajándék" egy darab csempe volt. Az asztalon voltak rajz eszközök, mindenki kidekorálta a sajátját és a végén megmaradt a házaspárnak, ezeket beépítették a házukba :) Szerintem ez nagyon aranyos ötlet volt.
2021. jún. 29. 07:19
Nekünk most lesz az esküvőnk, és a köszönő ajándék egyik felét én készítettem.
Vettem mini befőttes üvegeket, azokba általam gyűjtött szárított tea növények vannak. És a tetejükre mini méhecskéket ragasztottam amiket én készítettem különböző fonalakból.
2021. jún. 29. 16:34
Kövirózsa volt. Vettem pici üvegeket, masniztam, anyuval ültettük el őket, én írtam rá a neveket (ültető is volt egyben).
Úgy voltam vele, hogy valamit szeretnénk adni, de ne kacat legyen. Ezt aki akarja nevelgeti, átülteti. Másnál kiszárad és nyugodt szívvel kidobja... Nem csak rakosgatjuk jobbra-balra. :D
2021. jún. 29. 18:39
Kapcsolódó kérdések: