Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuleimnek köszönő ajandek?
Egy régi festményt amin ők vannak.
Olyanra gondolok ami régen a nemeseknél volt.
Mondjuk adsz egy képet róluk a festőnek amit megfest. Ez jól mutatna a falon.
Ja igen, korai gyermek vagyok, a szuleim annyira fiatalok hogy simán lehetne egy újabb testvérem :D anyukam 43, apukám 45. ( én vagyok 27, szeptemberben születik a kisfiam, szóval lehetne azzal us kapcsolatos)
Nem ezek a festmény típusú emberek, vmi olyanra gondoltam ami igazán hálálkodó, mégsem kerül annyira sokba, nem is kirándulás, valami nagyon hasznos és mókás tárgy.
Add nekik a gyereket:D
Najó viccet félretéve inkább hasznosat szeretnél vagy inkább valami emocionálissbbat?
Mindkettőt együtt 😬
Anyunak gondoltam adok pluszba egy karkotot, ilyen anya lánya karkoto, aranyat. Apunak így kulonosebben semmit, o abszolút nem anyagias, szóval meg valami kozoset szeretnek, ami hasznos is meg boldogsagot is okoz.
Jó kérdés :D anyukam szeret kreativkodni, kutyazni, turazni, kastelyokba jarni, kerteszkedni, virágozni
Apu rallizni, pihenni, moziba jarni, megmondani másnak hogy mit csináljon 😂 meg sportolni.
Nincs közös hobbijuk, nehéz velük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!