Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Adjunk több pénzt nászajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjunk több pénzt nászajándék nélkül, vagy kevesebb pénz és plusz ajándék?

Figyelt kérdés

Nagyon jó barátnőmnek lesz az esküvője. Mindenképpen fogunk pénzt adni. De gondban vagyok, mert úgy érzem, hogy ilyen közeli barátnak csak illene valami maradandót is adni. De én nem vagyok kreatív, meg nem is szeretnék ilyen sablonos dolgokat adni, a házuk is kicsi, ezer éve együtt élnek, nincs szükségük porfogókra szerintem. Már vettem nekik egy drága, márkás szappant, mert mindig mikor nálunk járnak, ájuldoznak, hogy milyen jó illat van a fürdőszobánkban, de ők maguktól nem költenének ilyesmikre, és szappant legalább tuti használnak. Gondoltam mindenfélére mellé, pl. ilyen afrodiziákum különlegesebb teára, ezzel az a bajom, hogy csomóan csak filtereset isznak, nem tudom meginnák-e. Már ott tartok, hogy simán becsomagolom a pénzt a szappannal és ennyi. Csak ez meg olyan gáz, nesze a lóvé meg egy szappan...

Szerintetek? Gáz lenne a szappan a pénzzel? (Tudom, én barátnőm, ismerem is, de nagyon nehéz neki ajándékot venni, pláne, hogy ez a vőlegényével kéne közös ajándék legyen.)

2020. júl. 3. 23:38
A kérdező szavazást indított:
Gáz csak a szappan és a pénz
Nem gáz csak a szappan és a pénz
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem illik szappant adni,semmilyen alkalomkor senkinek főleg nem nászajándékba. A diszkrét boríték a jobb, mint összevásárolni olyan dolgokat, amik a te ízlésednek megfelelő, nekik meg nem..
2020. júl. 4. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha veszel még hozzá pár illatszert, összecsomagolod szépen és írsz hozzá egy kártyát hogy miért adod akkor esetleg.

De inkább legyen ez a B terv.

Próbálj vele beszélgetni és úgy terelni a témát, hogy elmondja mi az amit szeretnének vagy hiányzik otthonról. Hátha így ki tudsz deríteni valamit. Az nem lenne porfogó

2020. júl. 4. 00:19
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
A szappan jo, egyaltalan nem gaz, hagyjuk mar az ilyen kozepkori hulyesegeket. De en kitalalnek melle meg azert valamit, nem kell nagy dolognak lennie, tord a fejed kicsit, pl mittomen ha imadjak az epiteszetet valami komolyabb album ikonikus epuletekrol, vagy egy komolyabb kavefozo ha nincs nekik, de szeretnek kavezni, melle par kulonlegesebb kave, szerintem a tea is jo otlet, nem azert iszik mindenki filterest, mert mast nem hajlando, hanem mert az a kenyelmes, ettol meg nyilvan megisszak a szalas teat is, esetleg adj melle meg ilyen teagombot vagy nem tudom mi a neve, ha netan nincs nekik... stb.
2020. júl. 4. 01:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék a szappan és pénz ajándéknak. Kicsit fura, bizti páran meg is sértődnének a szappan miatt, de te ismered a barátnődet.

Az viszont tök jó meglátásod, hogy vannak emberek, akiknek tetszenek mások dolgai, de ők maguk azt nem tudják felkutatni. Ezért jók az ilyen ajándékok.

Szappan legalább hasznos és fogyóeszköz.

Semmiképpen ne vegyél valami porfogó szart.

2020. júl. 4. 06:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Én utálom amikor robotmixert meg ilyen baromságokat adnak nekem.

Adj neki pénzt, az biztos jó helyre megy. Vagy adj neki élményt, utazást.

2020. júl. 4. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Szappant nem vennék nászajándékba, inkább majd szülinapra.

Valami maradandó emléknek csináltatnék egy gravírozott képkeretet fotónak vagy egy jobb italt felcímkézve egy szép idézettel, hogy majd az 5. házassági évfordulón nyissák ki.

2020. júl. 4. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sokkal személyesebb ajándékot adnék, inkább csak jelképesen. Akár a pénzt origamizhatod egy szép képkeretbe, ami majd a közös esküvői fotójuknak adhat helyet, ha kiszedték belőle a pénzt. Vagy nekem nagyon tetszik az időkapszula, amibe apróságokat rejtesz ötletesen és azt mondod, hogy 5 év múlva bonthatják fel. Esetleg "elsősegély doboz" (jellemzően teafilter tartó dobozban), aminek minden rekeszébe valamilyen életszakaszra jellemző apróságot tesztek (lehet az egyik a szappan akár valami poénos szöveggel) és az utolsó rekeszbe teszitek a pénzt szintén poénos szöveggel. Tetszik az is, amikor 3 boros dobozt adnak át, mindegyiken külön dátummal 5 év múlva, 10 év múlva, 15 év múlva kell felbontani, meginni. Van aki kísérő levelet is ír hozzá, hogy milyen nehézségekkel szembesülhettek már ennyi idő alatt és hogyan álljanak egymáshoz, hogy továbbra is kitartsanak.

Szerintem ezek sokkal szebb ajándékok, személyesebbé lehet tenni, mint a porfogókat.

2020. júl. 4. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz az, ha nem adsz ajándékot a pénz mellé, de azért egy db szappan becsomagolva esküvői ajándékként szerintem elég gáz, akkor is, ha mellé odaadjátok a pénzt (az tényleg inkább olyasmi, amit egy kisebb rendezvényre visz az ember ajéndékba, pl. házavatóra, vagy szülinapra). Akkor már legyen egy összeválogatott szett, amiben van mondjuk egy illatgyertya, fürdősó stb. is. Sztem az afrodiziákumos teát úgy en bloc el kellene felejteni, én mindig nagyon alpárinak tartottam azt, ha ilyen szexszel kapcsolatos cuccokat adnak az ifjú párnak (kézenfogva az ilyen tojásgörgetős esküvői játékokkal).
2020. júl. 9. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!