Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a kíváncsiskodó rokonoknak anyukám esküvőjén?
Közel 30 éves vagy, mondd el, hogy majd akkor lesz amikor Te úgy döntesz, nem előbb, nem később. Ezt nem kell túlgondolni. Úgyis megkapod a kíváncsiskodó kérdéseket, és úgysem tudsz olyan választ adni, ami neki megfelelő. :)
De ez nem baj, mert leszarhatod, nem ő éli a te életedet. Nagyjából ennyi a dolog.
Nem a társadalom elvárásai szerint akarom alakítani az életem, hanem a saját elvárásaim szerint. Nem érzem úgy, hogy itt lenne az ideje még, nagyon fiatalon jöttünk össze.
A pasim nem házas, soha nem is volt az, ilyen marhaságot nem tudom honnan vettél.
"Nem a társadalom elvárásai szerint akarom alakítani az életem, hanem a saját elvárásaim szerint. Nem érzem úgy, hogy itt lenne az ideje még, nagyon fiatalon jöttünk össze"
Ez tökéletes válasz a kérdésedre 😊😊😊
Bár a másik kérdezőt sem értem, konkrétan pont abba kérdez bele, amiről kiírta a kérdező, hogy nem akar vele szembesülni.
"Nem fogod tudni kikerülni a kérdéseket. Miért nem házasodtok össze?"
Miért? Azért, hogy pár hülye, akiknek semmi közük hozzá, ne kérdezősködhessenek?
7-esnek, na igen. Aztán ha összeházasodnak, akkor meg majd jön a másik hülye kérdés, hogy mikor jön a gyerek? Az első gyerek után meg majd, hogy mikor jön a második?
Sajnos az emberek állandóan mások életével vannak elfoglalva és olyan kérdésekkel bombáznak másokat, amihez semmi közük.
Mit szeretnél elérni azzal, hogy kikerülöd a kérdéseket/választ? Miért nem tudsz válaszolni a kérdésre? (esetetekben azt, hogy még (?) nem terveztek esküvőt)
Mármint ezt nem kötekedésből kérdezem, hanem azért, mert ha ezt letisztázod magadban, akkor könnyebben meg tudod fogalmazni a számodra megfelelő választ.
Ha ti nem terveztek (még) esküvőt, és ezzel a döntésetekkel te elégedett vagy, akkor ez elvileg nem egy kényes kérdés, simán válaszold rá az igazat.
Ha számodra kellemetlen a kérdés, akkor egyrészt gondold meg miért van így, hogy tudjatok beszélni róla a pároddal, az érdeklődőknek meg mondj valami nesze semmi, fogd meg jól választ, mint hogy "majd ha eljön az ideje", "majd később tervezünk", "jól megvagyunk így", és nem is pazarolj rá több szót.
"Nem a társadalom elvárásai szerint akarom alakítani az életem, hanem a saját elvárásaim szerint. Nem érzem úgy, hogy itt lenne az ideje még, nagyon fiatalon jöttünk össze."
Pont ezt, pont így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!