Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászéjszakán tényleg nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászéjszakán tényleg nincs szex? Másoknak volt? Vagy jobb ha nem is számítunk rá?

Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 12:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor este nem feltetlenul lesz akarmi. De reggel mi azert adtunk neki. Ezt ugyis meglatod akkor amikor odaersz.
2021. jún. 16. 02:13
 22/25 anonim ***** válasza:
40%
19. A kompromisszum sem egyszerű ott ahol az egyik minden nap akarná, a másik meg sosem. Így mindkettőnek csak szenvedés. Aki szereti a szexet az akkor is csinálja ha a párja nem jó az ágyba. Aki meg nem szereti, azzal meg képtelenség bármit is tenni. Tapasztalat.
2021. jún. 16. 08:35
 23/25 anonim ***** válasza:

22!

Természetesen ezzel egyet értek. De gondolom az a kapcsolat nem is jut el a házasságig.

2021. jún. 16. 10:26
 24/25 anonim ***** válasza:
44%

Dehogy nem! A barátom is eljutott élete első nőjével. Úgy gondolta sosem lesz nője több, így elvett egy kétlábonjáró frigiditást. Majd folyamatosan az kell hallgatnom, hogy hónapok óta nincs szex, ő már a vonat alá ugrik. A nővérem meg simán hozzáment egy impotens pasashoz, már amikor együtt jártak sem volt nagyon szex. A nászúton sem, utána meg végképp nem. Mennyi ilyen van! Sokan örülnek hogy van valakijük, inkább benyelik hogy nincs szex, csak ne legyenek magányosak. A másik meg az, hogy vagy stresszesek vagy túl sok idejük van az embereknek. Egyik sem kedvez a jó szexuális életnek. Akkor még nem beszéltem azokról akik szégyellik a testüket, önképtavarosak, rossz gyerekkor, rossz családi minta stb. Én azon csodálkozok, akiknél egyáltalán működik. Azok vannak előnyben akik ösztönlények! Én már elváltam, pont a szex hiánya miatt, és nem is szeretnék újra egy fedél alatt élni egy nővel. Kifejezetten csak ösztönlény nőkkel szexelek, nekem ez a mindent kombinálok mindennel, ma rossz voltál 2 hétig nincs szex nőkből elegem lett. Sajnos a szex csak cserealap, fegyelmező és kényszerítő eszköz a házasságban, ebből sem kérek többet.

Az lenne a fair, ha az emberek már az első percben közölnének a másikkal, hogy sorry, szexmentes kapcsolatot/házasságot akarnak. A havi 1-2 alkalom sem más, mint szenvedés oda vissza. 1-2 alkalom az mi? Számomra a másik ember semmibe vétele. Ez nem házasság, ez nem kapcsolat csak érdek. Sőt mrgalázó, mert olyannal vagyok aki testileg nem vonzódik hozzám, de igazság szerint lelkileg sem. Egy büdös nagy kamu az egész! Na ezért nem fogok én mégegyszer nőt magamhoz költöztetni. Ha csak szimpla szexkapcsolat, az is sokkal őszintébb mint ezek a kirakat házasságok, ahol már az elején sincs szex!

2021. jún. 16. 14:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az ifjú páron múlik...

- milyen volt az esküvő / lagzi? mennyire hosszú, megterhelő-strapás, mennyit mozogtak, táncoltak előtte?

- mennyire fáradékonyak?

- mennyire központi kérdés a nászéjszaka? mennyire baj nekik, ha nem aznap, hanem másnap hajnalban történik meg a dolog?

- van-e egyáltalán hely a kamatyra, ahol nem nyitnak rájuk / mennyire kezd el a násznép utánuk kajtatni, ha eltűnnek? / van-e lehetőség felfrissíteni magukat egy dugás után?

A legtöbb pártól azt hallom, akik a környezetemben összeházasodtak, és vagyunk olyan viszonyban, hogy ilyen dolgok szóba kerülnek, én azt hallom, hogy nem történt nászéjszaka, mert nem volt idő / hely /hullafáradtak voltak, illúzióromboló lett volna úgy összefeküdni, hogy nehezen jön le a menyasszonyról a ruha (azért a klasszik esküvői ruhát nem 2 mp levetni, és nagyon szét sem lehet tépni, ha bérelt), izzadtak, esetleg kicsit büdik stb. De nem lehetetlen, ha a pár kifejezetten akarja, de azért azt ki kell logisztikázni előre.

2021. jún. 28. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!