Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan történik manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történik manapság a nászéjszaka?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtatott a dolog, bár nem vagyok még menyasszony, de szűz se vagyok, és szerintem manapság a nők 90%-a nem szüzen megy férjhez. De hogyan zajlik le akkor a nászéjszaka? Eleve melyik napon? A lagzi után eléggé el lehet fáradva az ifjú pár ahhoz hogy egy rendes menetet lenyomjanak, nem? Meg akik már nem szüzek azoknak mit jelent? Ugyanolyan, mint eddig, vagy mégiscsak más lesz, mert már házasok? Mindenféle válasz érdekel, férfiaktól is, csak házasságellenesek dumája nem.

2014. aug. 2. 10:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Nos, mi egyutt eltunk mar, amikor osszehazasodtunk. Mivel tavolrol is jottek vendegek, akik nalunk aludtak, kihagytuk a naszejszakat. Sot, egy teljes hetet is, mert a vendegeink maradtak egy kis nyaralasra. :)
2014. aug. 2. 10:34
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon fáradtak voltunk hajnalban, másnap pótoltuk :)
2014. aug. 2. 10:36
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Sehogy...

Hajnalban beestünk az ágyba,m nem is hajnalban, már reggel... Másnap délután pótoltuk plusz a nászűton, vagy mézesheteken

Szeriintem különlegesebb volt az eljegyzés utáni első..

Amúgy ugynaolyan, mint mindig tehát mindig kicsit más ;)

2014. aug. 2. 10:39
 4/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor érzelmileg több volt mint azelőtt? Mi is együtt élünk már, de nem tudom hogyan lehetne másabb esküvő után. Ha tehettem volna, egyből férjhez mentem vola, dehát az élet nem kívánságműsor.
2014. aug. 2. 10:42
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem több, csak annyi, hogy ezeken az eseményeken érzelmileg túl van fűtve az ember..

Pl nemrég voltunk másnak az esküvőjén, és akkor is utána sokkal érzelmesebb volt mint máskor.. Vagy amikor sokáig nem talalkozunk..

A papír ezen azt nem változtat :)

2014. aug. 2. 10:44
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Hajnali (vagy reggeli?) 5-fél 6-kor kb. ágyba kerültünk, akkor együtt voltunk, az volt a nászéjszaka (vagy inkább nászhajnal).:)

És igazából más volt, mivel akkor már mint férj és feleség voltunk együtt, más volt a hangulata a dolgoknak, de amúgy természetesen érzésre, minőségre olyan volt, mint máskor, csak hát akkor már, mint házaspár voltunk együtt, a tudat volt más.:)

2014. aug. 2. 10:45
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Igaz nem manapság volt, de leírom.

Anno a férjem volt az első az életemben"úgy",félévi együttjárás után történt a dolog először.Rá egy évre megtartotuk az eljegyzést,következő év májusban összeházasodtunk.Akkor még nem volt divat együtt élni házasság előtt.A lagzi a férjem városában, anyósoméknál volt...a menyecsketánc után,szépen elvonultunk a férjem legényszobájába, és megtartottuk a nászéjszakát, a fáradság ellenére jó volt..:)Másnap hazajöttünk az én városomba, a házunkban folytattuk a házasságunkat, amíg nem lett sajátunk...

2014. aug. 2. 10:48
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
#6 szerintem jól leírta. Érzésre ugyanolyan, hangulatban más. :)
2014. aug. 2. 11:42
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekünk majdnem egy héttel az esküvőnk után volt csak, aznap hajnalban csak bezuhantunk az ágyba, reggelre meg megtaláltak a női bajok, úgyhogy várni kellett még pár napot... :D

Kibírtuk, 2 és fél éve együtt is éltünk már, nem gondoltuk, hogy ezen olyan sok múlna. Nem volt más, több mint előtte, mondjuk én nem is vártam ilyesmit, ugyanolyan jó volt, mint mindig :)

2014. aug. 2. 12:45
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Akkor esküvő előtt fél évre költöztek külön és ne csináljátok nászéjszakáig, ha neked ez ennyire fontos.

Különben nászéjszaka szerintem nem az esküvő éjszakája hanem amikor arra kerül a sor, ha ez esküvő után egy héttel történik akkor az a nászéjszaka.

2014. aug. 2. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!