Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történik manapság a nászéjszaka?
Sehogy...
Hajnalban beestünk az ágyba,m nem is hajnalban, már reggel... Másnap délután pótoltuk plusz a nászűton, vagy mézesheteken
Szeriintem különlegesebb volt az eljegyzés utáni első..
Amúgy ugynaolyan, mint mindig tehát mindig kicsit más ;)
Nem több, csak annyi, hogy ezeken az eseményeken érzelmileg túl van fűtve az ember..
Pl nemrég voltunk másnak az esküvőjén, és akkor is utána sokkal érzelmesebb volt mint máskor.. Vagy amikor sokáig nem talalkozunk..
A papír ezen azt nem változtat :)
Hajnali (vagy reggeli?) 5-fél 6-kor kb. ágyba kerültünk, akkor együtt voltunk, az volt a nászéjszaka (vagy inkább nászhajnal).:)
És igazából más volt, mivel akkor már mint férj és feleség voltunk együtt, más volt a hangulata a dolgoknak, de amúgy természetesen érzésre, minőségre olyan volt, mint máskor, csak hát akkor már, mint házaspár voltunk együtt, a tudat volt más.:)
Igaz nem manapság volt, de leírom.
Anno a férjem volt az első az életemben"úgy",félévi együttjárás után történt a dolog először.Rá egy évre megtartotuk az eljegyzést,következő év májusban összeházasodtunk.Akkor még nem volt divat együtt élni házasság előtt.A lagzi a férjem városában, anyósoméknál volt...a menyecsketánc után,szépen elvonultunk a férjem legényszobájába, és megtartottuk a nászéjszakát, a fáradság ellenére jó volt..:)Másnap hazajöttünk az én városomba, a házunkban folytattuk a házasságunkat, amíg nem lett sajátunk...
Nekünk majdnem egy héttel az esküvőnk után volt csak, aznap hajnalban csak bezuhantunk az ágyba, reggelre meg megtaláltak a női bajok, úgyhogy várni kellett még pár napot... :D
Kibírtuk, 2 és fél éve együtt is éltünk már, nem gondoltuk, hogy ezen olyan sok múlna. Nem volt más, több mint előtte, mondjuk én nem is vártam ilyesmit, ugyanolyan jó volt, mint mindig :)
Akkor esküvő előtt fél évre költöztek külön és ne csináljátok nászéjszakáig, ha neked ez ennyire fontos.
Különben nászéjszaka szerintem nem az esküvő éjszakája hanem amikor arra kerül a sor, ha ez esküvő után egy héttel történik akkor az a nászéjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!