Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan történik manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történik manapság a nászéjszaka?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtatott a dolog, bár nem vagyok még menyasszony, de szűz se vagyok, és szerintem manapság a nők 90%-a nem szüzen megy férjhez. De hogyan zajlik le akkor a nászéjszaka? Eleve melyik napon? A lagzi után eléggé el lehet fáradva az ifjú pár ahhoz hogy egy rendes menetet lenyomjanak, nem? Meg akik már nem szüzek azoknak mit jelent? Ugyanolyan, mint eddig, vagy mégiscsak más lesz, mert már házasok? Mindenféle válasz érdekel, férfiaktól is, csak házasságellenesek dumája nem.

2014. aug. 2. 10:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Aha értem. Csak nem tudtam, hogyan működik ez, és senkit sem tudok megkérdezni róla, főleg nem anyámat.

Nem akarok külön költözni, megőrülnék nélküle, még egyedül aludni sem tudok, egyetlen éjszakán se tudok nyugodtan aludni, ha éjjelre kell mennie dolgozni.

2014. aug. 2. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Hát mindenkinél más. Nálunk pl lagzi nem volt, mert rongyrázásnak, pénzkidobásnak tartottuk mindketten... csak egy ebéd volt az esküvő után, ahol mindenki azt evett-ivott amit rendelt.

Este olyan 6 körül értünk haza. Még javában emésztettük a kaját:D, csak később, 10 körül mentünk a hálószobába. Meggyújtottunk pár gyertyát, lekapcsoltuk a villanyt, betettük a magnóba az esküvős zenékkel teli cd másolatát, és úgy volt nászéjszaka:) éjfél körül pedig elaludtunk.

Lehet sokan kinevetnek ezért, de mindketten úgy éreztük és érezzük, hogy férj és feleségként csinálni sokkal intimebb:) még inkább közel érezzük magunkat egymáshoz:)

Nem voltam szűz, hisz 2011-et írtunk akkor, amúgy is volt pár kapcsolatom előtte, illetve a férjemmel is lefeküdtünk rengetegszer, az esküvőnk előtti másfél éves kapcsolatunk alatt, de mégis sokat jelentett. Ez egy új kezdete egy másfajta, magasabb szintű kapcsolatnak.:) Szóval igen, nekünk fontos!

2014. aug. 2. 14:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép válaszokat, jól esett olvasni.
2014. aug. 2. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Nekünk is nászhajnalunk volt,már kezdett pirkadni.Mi azzal tettünk különlegessé hogy akkor voltunk elöszür együtt ovszer nélkül.Ez inkább neki volt más mint nekem.viszont utánna olyan nagyon örültem mert én naiv azt hittem hogy osszehoztuk a babát és hogy ez miLyen romantikus.visszagondolva nevetséges hisz több mint 4évig probálkoztunk a babával....
2014. aug. 2. 20:27
 15/16 anonim válasza:
49%
Mi úgy házasodtunk össze(1 év 8 hónap után), hogy sosem szeretkeztünk előtte. Az esküvő után nagyon fáradtak voltunk, így akkor nem volt lehetőségünk, hanem amikor megérkeztünk Rómába a nászútra, akkor ott este. Az volt az első alkalom, s nagyon nagyszerű volt. Isten tényleg a házasságon belülre teremtette a szexualitást, mert különben nem gondolom, hogy ennyire áldott, ennyire nagyszerű lett volna.
2015. jan. 16. 14:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, a 15-öst miért pontoztátok le...teljesen egyetértek vele, ezt nem véletlen a házasságba tervezte az Úr
2020. ápr. 4. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!