Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászéjszakán tényleg nincs szex? Másoknak volt? Vagy jobb ha nem is számítunk rá?
"képtelenség ezt bármiféle serkentőszer nélkül kibírni"
Ne magadból indulj ki, én minden nélkül kibírtam már, többször is. Attól mert te valamire képtelen vagy, nem jelenti azt, hogy más is az
"képtelenség ezt bármiféle serkentőszer nélkül kibírni"
Nekem mégis sikerült ;)
Nyugi, a nászéjszaka már előrevetíti a gyászos jövőt. Fáradt voltam, izzadt... Húha! Ezek megmaradtak örökös kifogásnak, vagy melléjük jött még jó pár a biztonság kedvéért?
A rengeteg fos házasság már itt elkezdődik, ki ezért, ki azért elkezd kifogásokat gyártani. Ha meg már gyerek is van, bejátszik az anya és apa üzemmód, majd előkerül egy szerető is a bokor alól.
Tudom, ez csak egy rosszindulatú elmélkedés, a jelenlévők csupa szuper házasságban élnek, mind minőségi és mennyiségi szexszel. Természetesen hogyan máshogy!
14!
Most megnevettettél, köszönöm szépen:D
Tehát csak hogy tisztázzuk. A nászéjszaka nem sokban különbözik bármelyik másik szextől a párommal, pusztán csak abban hogy már férj és feleség vagyunk.
Nálunk például egyiküknek sem volt kedve szexelni, így nem kifogás volt a fáradtság és részegség.
Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem sokkal kellemesebb volt másnap este szexelni, amikor mindketten kipihentek voltunk, minőségi idő volt maga az aktus és nem volt semmi zavaró tényező. Részegen egy cipzár lehúzása is problémát okoz, nemhogy még egy fél-1 órás szex lebonyolítása. Én például ha fáradt vagyok nem is tudok elélvezni.
Természetesen nem tökéletes a mi házasságunk sem, de azért nekünk nagyon jó. Hidd el, nem a nászéjszaka másnapra halasztása okoz bárminemű problémát ;)
16!
Én azért nem ezt tapasztalom. Sokan írnak ki kérdést a szexuális problémákról. De mindegy, nem szeretnélek győzködni.
18!
Szerintem egy kapcsolat alapja a kompromisszum. Hogyha minden más szuper a házasságban, csak éppen a szexuális igények eltérőek, akkor mindenkinek engednie kell picit.
Nyilván az a lehető legtökéletesebb, ha megegyeznek az igények, de ha mégsincs így akkor ki kell hozni a helyzetből a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!