Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászéjszakán tényleg nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászéjszakán tényleg nincs szex? Másoknak volt? Vagy jobb ha nem is számítunk rá?

Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 12:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%
Én benne lettem volna akkor is, de az asszony inkább az alvást választotta. Eme szokása később is megmaradt...
2021. jún. 11. 17:10
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

"képtelenség ezt bármiféle serkentőszer nélkül kibírni"

Ne magadból indulj ki, én minden nélkül kibírtam már, többször is. Attól mert te valamire képtelen vagy, nem jelenti azt, hogy más is az

2021. jún. 11. 23:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"képtelenség ezt bármiféle serkentőszer nélkül kibírni"

Nekem mégis sikerült ;)

2021. jún. 11. 23:21
 14/25 anonim ***** válasza:
32%

Nyugi, a nászéjszaka már előrevetíti a gyászos jövőt. Fáradt voltam, izzadt... Húha! Ezek megmaradtak örökös kifogásnak, vagy melléjük jött még jó pár a biztonság kedvéért?

A rengeteg fos házasság már itt elkezdődik, ki ezért, ki azért elkezd kifogásokat gyártani. Ha meg már gyerek is van, bejátszik az anya és apa üzemmód, majd előkerül egy szerető is a bokor alól.

Tudom, ez csak egy rosszindulatú elmélkedés, a jelenlévők csupa szuper házasságban élnek, mind minőségi és mennyiségi szexszel. Természetesen hogyan máshogy!

2021. jún. 12. 01:02
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

14!

Most megnevettettél, köszönöm szépen:D

Tehát csak hogy tisztázzuk. A nászéjszaka nem sokban különbözik bármelyik másik szextől a párommal, pusztán csak abban hogy már férj és feleség vagyunk.

Nálunk például egyiküknek sem volt kedve szexelni, így nem kifogás volt a fáradtság és részegség.

Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem sokkal kellemesebb volt másnap este szexelni, amikor mindketten kipihentek voltunk, minőségi idő volt maga az aktus és nem volt semmi zavaró tényező. Részegen egy cipzár lehúzása is problémát okoz, nemhogy még egy fél-1 órás szex lebonyolítása. Én például ha fáradt vagyok nem is tudok elélvezni.

Természetesen nem tökéletes a mi házasságunk sem, de azért nekünk nagyon jó. Hidd el, nem a nászéjszaka másnapra halasztása okoz bárminemű problémát ;)

2021. jún. 12. 01:09
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Értem én, de a gyk- n sem jellemző az, hogy bevallják az emberek, hogy otthon nincs szex. Pedig a valóságban azért van annyi félremenés, szeretőzés, mert a férj vagy a feleség passzív. Esetleg haláli unalmas a szex, ha még a heti kötelező három meg is van. Itt a kötelező háromszor aláhúzva. Valahogy ez a sok gyk-s mese-mese-mátka nincs összhangban a 40-es házas emberek szexuális életével. Kiegészítem, akik már 10-15 éve együtt vannak. Kicsit unalmas tud lenni a folyamatos pedálozás/elutasítás kombó. Tudom, itt minden házas ember napi szinten többször él át frenetikus szexuális élményeket a házastársával még 80 évesen is
2021. jún. 12. 07:08
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

16!

Én azért nem ezt tapasztalom. Sokan írnak ki kérdést a szexuális problémákról. De mindegy, nem szeretnélek győzködni.

2021. jún. 12. 10:13
 18/25 anonim ***** válasza:
57%
17. Érezd az iróniát. Ha valkinek szexuális problémái vannak annak egy megoldása van: válás. A másik dolog meg az, hogy biztosan a kérdező a béna az ágyban. A szexuális problémáknak meg az a fő oka, hogy tökéletesen eltérő libidójú emberek alkotnak egy párt. El kell ismerni, hogy az emberek fele simán leélné az életét szex nélkül is(akár nő akár férfi). A másik fele meg igényelné az intenzív szexuális életet. A win-win az amikor a hasonló beállítottságú emberek jönnek össze, de ez nagyon nem egyszerű, főleg hogy hosszútávon kellene gondolkozni, nem tingli-tangli 1-2 hónapos kapcsolatokban. Én pontosan azt tapasztalom amit leírtam, szinte nem ismerek embert, akinek ne lenne szexuális/párkapcsolati problémája. Hozzáteszem, 40 feletti házasságokról beszélek, nem friss kapcsolatokról. Érdekes itt is, hogy ahol van heti 3-4 szex, ott is az egyik fél kényszerből csinálja a béke kedvéért. Ami még érdekesebb, hogy vannak férfi kollégáim, akik már bent a munkahelyen már nappal eret vágnak magukon, hogy otthon szexelniuk kell a FELESÉGÜKKEL! Szóval az nem csak a nőkre jellemző, hogy szaboltálják a szexet. Innen nézve a feleségük akár a gyk-n nagy arccal előadhatja magát, hogy kisköcsög vagyok, mert hát náluk heti 3-4 szex van. Csak a férjét nem kérdezte meg sosem, hogy valójában ő is akarja-e, élvezi-e a dolgot, vagy csak műmosoly, nagylevegő. Ezekből a szuper házasságokból szoktak lenni a legnagyobb bukták, hogy vagy szerető, vagy válás. Aztán megy a pislogás, hogy háááát, naaaa, eddig minden szuper volt... ja, az. Sajnos ez velem is megtörtént már, pont a szex miatt szakítottam, ugyanis brutál rossz volt az ágyban, holott mennyiségileg meg már túlzásnak éreztem a napi rendszerességű szexet. Senkivel sem történik egyedi eset, főleg hogy aki megnyílik az el is mondja.
2021. jún. 12. 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18!

Szerintem egy kapcsolat alapja a kompromisszum. Hogyha minden más szuper a házasságban, csak éppen a szexuális igények eltérőek, akkor mindenkinek engednie kell picit.

Nyilván az a lehető legtökéletesebb, ha megegyeznek az igények, de ha mégsincs így akkor ki kell hozni a helyzetből a legtöbbet.

2021. jún. 12. 15:09
 20/25 anonim ***** válasza:
15%
Mi az, hogy nem számítotok rá? A ti döntésetek. Amúgy mi a fenének megházasodni egyáltalán?!
2021. jún. 12. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!