Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki házas vagy volt házas. Volt szex a nászéjszakátokon vagy eltikkadtatok aznap és halasztottátok későbbre?
Még arra is kíváncsi lennék, voltatok házasok/hány éve vagytok házasok. Tehát szerepeljen a válaszban egy igen/nem és egy "x éve vagyunk/voltunk együtt". Ha gondoljátok, még a korotokat és nemeteket is írjátok a válaszokhoz, illetve szorgalmi feladatként leírhatnátok, hogy mai fejjel is házasodnátok-e.
Előre is köszi a válaszokat.
Hazas vagyok, fel eve. Akkor 5 eve voltunk mar egyutt. Volt szex, pedig 1200 km volt utanunk, Olaszorszagig. Ilettve, mar 3 eve egyutt eltunk akkor.
Igen, eleg gyakran nezegetjuk a fotokat es elovesszuk a lagzis ruhakat. :D a hazassag nekunk kitalalt dolog.
23N
A nászéjszakán örültem, hogy eltaláltam az ágyig, nemhogy szexelni.. A férjem olyan ittas volt, hogy a vállamon cipeltem be a hálószobába, és eldőlt mint egy zsák. Úgy is maradt egészen estig, amikor meg már ébresztgettem, hogy mindjárt jön a taxi, hogy kivigyen a reptérre, meglepett volna, ha ilyen állapotban képes erekciót produkálni :D Szóval nem, nem volt szex a nászéjszakán. A nászúton viszont... ;)
Amikor összeházasodtunk, 3 éve voltunk együtt, ez volt 2 éve. Bármikor újracsinálnám magát az esküvőt, a házasságosdiban még újak vagyunk, de azért nagyon tetszik.
Nő vagyok.
mindkét alkalommal volt, mivel szűk körű, bulimentes eskik voltak, már aznap délután.
az elsőnél 1, a másodiknál fél éve voltunk együtt.
többet nem megyek férjhez, a házasságot jó intézménynek tartom.
38/N
Igen, ez nalunk is fontos info, hogy picike, polgari eskuvo volt. 5en voltunk, nem tartottunk hegyi beszedeket, ettunk egyet, es nem fogyasztottunk alkoholt sem.
Igazabol, mar majdnem az etteremben egymasnak estunk a mosdoban, de tul jot ettunk xD
Mi is öten voltunk az esküvőnkön, a szertartás után rohantunk a vonathoz. Egy hangulatos kisvároska ódon bársonyfüggönyös, dohos szállodájában laktunk pár napig, éppen csak a bagoly nem huhogott, szállóvendég szinte csak mi.
Fiatalok voltunk és suták, nem számít, hogy volt-e szex :)boldogok voltunk.
A mi esküvőnkneleg nagy volt, 170 személy, étterem, stb
Akkor 3 éve voltunk együtt.
Volt szex, 2 is
Igaz én nagyon fáradt voltam már.
24 L/ 2 éve házas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!