Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvoi parti egy laza to meletti bogracsossal ?
Szoval meglenne a polgari es egyhazi szertartas es kivonulnank caladdal es baratokkal a kozeli tohoz , ott kiberelnenk egy vendeghazat es egy nagy bogracsost vagy grillt nyomatnank
Jo otlet lenne ? Hagyomanyos eskuvot nem szeretnenk mert nincs annyi penzunk
Nekem is ilyen lesz. :)
Rokonság lehet, hogy méltatlankodni fog, de ez a nap kettőtöké, számotokra kell tökéletesnek lennie, nem a kedves mamának. Ha mindkettőtöknek jó így, akkor mindent bele!
Ha nem szeretnétek nagy lagzit, akkor tökéletes.
Arra figyelj, hogy tájékoztasd előre a meghívottak a programról, esetleg szólj nekik, hogy hozzanak "játszós ruhát", mert gondolom a hivatalba mindenki csinosan menne, utána meg kényelmetlen lenne magassarkúban tipegni a bogrács körül.
Egyébként a mai világban már minden megengedett amit az ifjú pár szeretne. Már nem azt a kort éljük, amikor az egész falut meg kellett hívni a lakodalomba. A hápogó rokonokkal meg ne foglalkozz, akinek fontosak vagytok, azok örülnek a boldogságotoknak, aki meg csak a száját tátaná a lagzin, az az 5 milliós dínom-dánomba is belekötne.
Biztos lennének olyanok akik ezt nem találnák megfelelőnek, de a Ti napotok, Ti döntésetek. Viszont ahogy írják is: mindenkit tájékoztassatok pontosan arról,hogy hová mentek, milyen viseletre készüljenek.
Egyébként ez se lesz olcsó...Étel/ital kell, a vendégház bérleti díja...nem biztos,hogy sokkal olcsóbban megússzátok mint egy ebédet/vacsorát egy közepes kategóriájú étteremben.
Csak akkor jó ötlet, ha az eksüvő és bográcsozás között mindenki haza megy átöltözni.
Általában az embereknek 1, max 2 öltönye van, nagyon nem örülnek, ha füst szagú lesz.
Nekem ez nem lenne igazi. Az esküvőt követő ebédnek/vacsorának megvan a maga hangulata, a fiatal pár van a középpontban. Ez egy tóparti bográcsozásnál elveszti a nagy nap hangulatát.
Ha idősebbek (szülők-nagyszülők) is lesznek nem biztos,hgoy Ők értékelik a tóparti ücsörgést.
nekem alapvetoen tetszene az otlet, de azert van par dolog, amit szerintem erdemes vegiggondolni.
ahogy mar masok is irtak, valtotuhat es atoltozest valahigy meg kene oldani, mert szerintem senki nem akar ugyanabban a cuccban grillezni egy toparton, mint amiben kioltozve megjelenik a polgarin.
ki csinalna a kajat? lenne megfelelo meretu bogracs/grill ennyi embernek? oszinten, en utalok fozocskezni es nem azert megyek eskuvore, hogy en fozzem meg azt, amit megeszek majd, szerintem sokan vannak meg igy ezzel.
persze biztos vannak, akik szeretnek a kaja korul surgolodni, de senkitol nem varhatod el, hog az eskuvodon o fozocskezzen. szoval ezt jo lenne elore egyeztetni, vegiglerdezni, hogy elvallalna-e valaki.
illetve azokra is gondolj, akik nem eszik meg a bogracsos kajat.
plusz az esti program mi lesz? lesz zene? buli? ital? vagy mindenki ‘csinal amit akar’ talaja fel magat?
alapvetoen szerintem az otlet nem rossz, ha ezekre odafigyelsz es senkit nem er majd varatlanul, hogy nem tipikus eskuvo lesz.
A polgári+templomi az hagyományos esküvő. Ti az azt követő bulit/mulatozást nem tartanátok hagyományosként.
Én írtam,hogy amit terveztek se jönne ki kevesebből mint egy éttermi ebéd. Vagy kiszámoltátok már kbra?
Az étteremben megrendeled az ebédet, italfogyasztást, esetleg mellé amit még fogyasztanak. Viszont egy kinti partihoz jóval több mindent kell vásárolnotok mert nem mondhatod,hogy ne egyenek-igyanak annyit, vagy azt,hogy elfogyott.
Kik lesznek a szakácsok/tálalók? A vendégeket nem illene ilyenre megkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!