Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvoi parti egy laza to meletti bogracsossal ?
Szoval meglenne a polgari es egyhazi szertartas es kivonulnank caladdal es baratokkal a kozeli tohoz , ott kiberelnenk egy vendeghazat es egy nagy bogracsost vagy grillt nyomatnank
Jo otlet lenne ? Hagyomanyos eskuvot nem szeretnenk mert nincs annyi penzunk
Esélyes, hogy felzabálnak a szúnyogok, sajnos.
Amúgy én pl. menyasszonyként biztos nem szeretnék este azzal foglalkozni, hogy krumplit pucoljak, meg hogy mindenkinek van-e kanala és hogy mossunk-e még el poharakat, mert elfogyott a tiszta. A szüleimre és másokra sem szeretnék ilyen terhet rakni. Szeretem a kerti partikat, de mikor én szerveztem, az nem arról szólt, hogy pihenjek.
Inkább fizetnék valamivel többet, és akkor nyugodtan tudunk ünnepelni.
Szerintem szuper és ne higy azoknak akik szerint drága.
Max kell pár segítő aki főz stb
De alapanyagok olcsóbbak jóval ha magad veszed.... stb
Hat van ilyen 3 db 50 literes ustunk abba gondoltam fozni gulyast esetleg egy porkoltet , a masikban hozza sos krumplit amit pucolva gerezdekben vakumozva 5 kg csomagban lehet venni, egy szakacsot felfogadnank , ha grill lenne akkor 2 szakacs 3-4 grillen legalabb .
Eldobhato tanyer es etkeszlet lenne , sorpadokon , zenet tudunk a netrol tenni es kb
Az a válaszoló, aki ennyire rá akarja beszélni őket az étteremre: nem mindegy neked, hogy ők hogy tartják a saját esküvőjüket? Már harmadjára írod neki, hogy menjen étterembe. De ha ők így szeretnék? Te gondolom úgysem leszel meghívva hozzájuk, akkor miért kell leszólni az ötletüket? :D
(Nem, én nem bográcsoznék az esküvőmön, étterembe fogunk menni, ráadásul télen fogunk házasodni, de ha másnak ez a jó meg ez teszi boldoggá, nem teszek rá megjegyzéseket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!