Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eskuvoi parti egy laza to...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eskuvoi parti egy laza to meletti bogracsossal ?

Figyelt kérdés

Szoval meglenne a polgari es egyhazi szertartas es kivonulnank caladdal es baratokkal a kozeli tohoz , ott kiberelnenk egy vendeghazat es egy nagy bogracsost vagy grillt nyomatnank

Jo otlet lenne ? Hagyomanyos eskuvot nem szeretnenk mert nincs annyi penzunk

2021. jún. 9. 09:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Esélyes, hogy felzabálnak a szúnyogok, sajnos.

Amúgy én pl. menyasszonyként biztos nem szeretnék este azzal foglalkozni, hogy krumplit pucoljak, meg hogy mindenkinek van-e kanala és hogy mossunk-e még el poharakat, mert elfogyott a tiszta. A szüleimre és másokra sem szeretnék ilyen terhet rakni. Szeretem a kerti partikat, de mikor én szerveztem, az nem arról szólt, hogy pihenjek.

Inkább fizetnék valamivel többet, és akkor nyugodtan tudunk ünnepelni.

2021. jún. 9. 11:23
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
de hagyományos esküvőre meg nincs elég pénzük, nem jó érzés, amikor a pincér suttyomban közli hogy a vendégsereg már 200 ezres italfogyasztásnál tart 22 óránál
2021. jún. 9. 11:35
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
12-es, nem kell 22 óráig maradni, hanem egy vacsorát rendezni a szűk családnak és baráti körnek, majd a végén távozni. Így azért nem lesz 200 ezres az italfogyasztás.
2021. jún. 9. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem szuper és ne higy azoknak akik szerint drága.

Max kell pár segítő aki főz stb

De alapanyagok olcsóbbak jóval ha magad veszed.... stb

2021. jún. 9. 11:52
 15/20 A kérdező kommentje:

Hat van ilyen 3 db 50 literes ustunk abba gondoltam fozni gulyast esetleg egy porkoltet , a masikban hozza sos krumplit amit pucolva gerezdekben vakumozva 5 kg csomagban lehet venni, egy szakacsot felfogadnank , ha grill lenne akkor 2 szakacs 3-4 grillen legalabb .

Eldobhato tanyer es etkeszlet lenne , sorpadokon , zenet tudunk a netrol tenni es kb

2021. jún. 9. 12:07
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Hívjátok meg a szűk családot egy ebédre,majd a barátokat 1-2 napo belül a bográcsozásra. Számomra a tóparti bográcsozás nem esküvői mulatság...
2021. jún. 9. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jövő 7végén egy ilyen lagzit zenélek. Egy para van, mi lesz ha esik az eső....
2021. jún. 10. 21:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Az a válaszoló, aki ennyire rá akarja beszélni őket az étteremre: nem mindegy neked, hogy ők hogy tartják a saját esküvőjüket? Már harmadjára írod neki, hogy menjen étterembe. De ha ők így szeretnék? Te gondolom úgysem leszel meghívva hozzájuk, akkor miért kell leszólni az ötletüket? :D

(Nem, én nem bográcsoznék az esküvőmön, étterembe fogunk menni, ráadásul télen fogunk házasodni, de ha másnak ez a jó meg ez teszi boldoggá, nem teszek rá megjegyzéseket...)

2021. jún. 16. 12:03
 19/20 anonim ***** válasza:
18-as,nem én írtam az éttermet,de aki/k írta/ták miért is ne írhatnák,hiszen a kérdező véleményt kér a saját ötletére. Ez is egy vélemény...
2021. jún. 16. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
A legjobb ötlet. Szerintem nem a pénz a lényeg hanem,hogy egy fesztelen, laza buli legyen.
2021. jún. 20. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!