Mi az igazán jó bográcsos slambuc (öhöm) elkészítési módja?
Figyelt kérdés
Soha nem főztem még bográcsban, ezért nem tudom, hogyan is kell jól főzni benne.
Sokmindent lehet olvasni a neten, de engem érdekelne, hogy személy szerint ki hogyan csinálja, hogy tényleg jó legyen?
Pl. Milyen fával érdemes tüzelni (lehet-e szénnel), pontosan mit tesz bele, mikor teszi bele a lebbencstésztát, hagymát, pirospaprikát, krumplit, mennyi vizet ad hozzá, kiszedi-e a szalonnát hogy ne legyen gumiszerű stb.
Én úgy vagyok vele hogy hiába "egyszerű étel". Ugyanúgy el lehet rontani azt is.
2017. júl. 18. 14:03
1/1 anonim válasza:
Válogass, bármelyik fincsi lesz! A kovászos uborkát ne felejtsd! Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!