Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az igazán jó bográcsos...

Mi az igazán jó bográcsos slambuc (öhöm) elkészítési módja?

Figyelt kérdés

Soha nem főztem még bográcsban, ezért nem tudom, hogyan is kell jól főzni benne.


Sokmindent lehet olvasni a neten, de engem érdekelne, hogy személy szerint ki hogyan csinálja, hogy tényleg jó legyen?


Pl. Milyen fával érdemes tüzelni (lehet-e szénnel), pontosan mit tesz bele, mikor teszi bele a lebbencstésztát, hagymát, pirospaprikát, krumplit, mennyi vizet ad hozzá, kiszedi-e a szalonnát hogy ne legyen gumiszerű stb.


Én úgy vagyok vele hogy hiába "egyszerű étel". Ugyanúgy el lehet rontani azt is.


2017. júl. 18. 14:03
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Válogass, bármelyik fincsi lesz! A kovászos uborkát ne felejtsd! Jó étvágyat!

2017. júl. 21. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!