Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Névváltozásban kérhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Névváltozásban kérhetnék segítséget?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta arról álmodoztam hogy ha férjhez megyek akkor pl Szegedi Tamásné leszek.

De most hogy lassan eljön az idő még is a Szegediné Takács Évát választottam.

De egyre többszőr megfordul a fejemben hogy jól döntöttem e.

Mondjuk azért elégé régi módi is vagyok.

2021. máj. 25. 13:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szegedi "Péter"né (nem tudom a keresztnevét) Takács Éva
2021. máj. 26. 11:40
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp szeretnél Szegediné lenni, akkor ez a legjobb változat. A Szegedi Tamásné nekem azért ellenszenves, mert akkor a vezetéknév Szegedi lesz, a keresztneved pedig Tamásné. Nem Éve leszel már, mert az megszűnik. Aki utána a születéskori lány nevével mutatkozik be, nekem kicsit visszatetsző, mert egyszer eldobta, de aztán mégis használja, mert a férjezett neve nem megfelelő a megszólításra. Ez csak egy vélemény.
2021. máj. 31. 13:29
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2021. máj. 31. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!