Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Névváltozásban kérhetnék segítséget?
Gyerek korom óta arról álmodoztam hogy ha férjhez megyek akkor pl Szegedi Tamásné leszek.
De most hogy lassan eljön az idő még is a Szegediné Takács Évát választottam.
De egyre többszőr megfordul a fejemben hogy jól döntöttem e.
Mondjuk azért elégé régi módi is vagyok.
Nekem semmi bajom a Szegedi Tamásnéval sem, a lánykori neved meg sosem szűnik meg. Én Szegedi Tamásné Takács Éva szeretnék majd lenni. Más meg biztos nem venné fel így, mert túl hosszú. Nem vagyunk egyformák. Nekem meg a Szegediné nem tetszik annyira simán, mert a férjem nem "Szegedi", hanem van keresztneve is.
Írd két oszlopba a pro és kontra érveket, aztán az hátha segít a döntésben. Úgy tudom esküvőig van időd módosítani a döntésed, ha szeretnéd.
Hát pl nem muszáj teljesen úgy be mutatkozni pl lehet Szegediné Éva is. Ha hivatalos hely az más.
De ha azt veszem fel amit választottam hivatalos helyen kívül akkor is Szegediné Évaként fogok be mutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!