Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem írnak sehol árakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak sehol árakat a menyasszonyi ruhákhoz?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy szép kis egyszerű ruhát, de bosszant hogy sehol nem írnak árakat. Van ahol legalább azt megírják hogy 250-től kezdődik a ruhabérlés, legalább akkor tudom, hogy ott nem vásárolok. Ezt direkt csinálják vagy van valami különleges oka ennek?

2021. máj. 10. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 #7 vagyok. Nem, nem csalódtam. Nem nézett ki egy az egyben úgy, mint a képen, mert eleve más anyagból is készült. De fontos leszögezni, hogy azokba a változtatásokba én magam egyeztem bele, sőt 1-2 az én ötletem volt. Ugyanis volt lehetőségem felpróbálni egy, a képhez hasonló ruhát, és rájöttem, nem is áll jól annyira, így a varrónővel közösen dolgoztuk ki a megfelelő változtatásokat. A végeredmény jobb lett, mint amilyen az eredeti elképzelés lett volna.
2021. máj. 10. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbálkozhatsz szalagavatóhoz ruhákat áruló/kölcsönző helyeknél. Úgy néznek ki, mint egy menyasszonyi ruha, de sokkal olcsóbb a bérlésük, én legalábbis 20-30 000 körül láttam a bérlési árakat.
2021. máj. 11. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

Miért mutattad meg a vőlegényednek a ruhát? :/ Ilyen hozzáállással bármitől el tudja venni a kedvedet. Egyébként én is a varratásra szavaznék, bár én amúgy sem gondolkodnék azon, hogy kölcsönzőből vegyem.

Még két gondolatot hozzáfűznék: ha anyósod így kijelölte, hogy hol legyen a polgári, akkor fizesse is ő a remek ötletét :) Nálunk is jóanyám találgatott mindenfélét, cseppkőbarlang meg társai, mondtam, hogy fizesse akkor ő, egyből nem volt olyan fontos.

A másik: köszönjük meg szépen a drága 2020-as menyasszonyoknak, akik áttolták idénre a bazi nagy lagzijukat, így gyönyörűen felverve az árakat.

2021. aug. 6. 13:58
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
13, és ez miért a 2020-as menyasszonyok hibája?
2021. aug. 6. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
#14 Alap közgazdaságtant nem fogok elmagyarázni, de javaslom keress rá google-ban a "kereslet", a "kínálat" és a "piaci ár" szavakra, bámulatos dolgokat fogsz találni.
2021. aug. 6. 14:28
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Azt értem. A hibáztatást nem. Hibáztatsd a covidot, mivel amiatt maradtak el az esküvők. Vagy te az a típus vagy aki az ingatlanost/eladót hibáztatja a magas árak miatt, ugye? :)
2021. aug. 6. 14:40
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Dehogy érted 😂
2021. aug. 9. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!