Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Április végén meg lehet most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Április végén meg lehet most tartani nagy esküvőt?

Figyelt kérdés
Vendégként hívtak egy elég nagy esküvőre. Meg lehet most tartani ekkora esküvőt?
2021. márc. 31. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Háááát, ha "van pénz lóvéra" és lefizették a körzeti meghízottat, hogy aznap fordítsa el a fejét az ügyben, akkor simán. És a világ egyik legkorruptabb országában ez elég standard. Anno ahol éltem ott a rendőröket lazán lehetett kvázi portásként alkalmazni pár liter pálinka meg 1 pár házikolbász fejében. Akkor vajon a rendes pénzre hogy ugrik a fakabát? A válasz az, hogy "gyorsan".

Szóval lehet, csak nem szabadna.

2021. márc. 31. 01:39
 2/10 A kérdező kommentje:
De a húsvét utáni korlátozások feloldásába az esküvők nem tartoznak bele?
2021. márc. 31. 01:41
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

2.

Nincsenek kőbe vésve a feloldások, azt még lazán visszavonhatják valami előmelegített indokkal "a szuahéli mutáns veszélyesebb, mint az eddigi összes együttvéve!" vagy ilyesmi.

2021. márc. 31. 02:12
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
92%

Feloldàsok...am Edricus-szal egyetértek,

Ettől függetlenül nemleges a vàlaszom a fő kérdésedre.

2021. márc. 31. 05:39
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Normálisak amúgy?
2021. márc. 31. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Tuti nem.

Nem is értem, ki mer(t) ilyenkorra ekkora bulit szervezni.

2021. márc. 31. 09:00
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehetne, de ahogy előttem írták, sokan megtalálják a módját. Aztán majd háborognak, ha gócközpont lesz az esküvőjükből. Mondjuk az se százas, aki ilyenkor képes elmenni egy rongyrázós lagzira.
2021. márc. 31. 11:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Én nem is szívesen mennék. Amúgy nem fognak kiskapukat keresni. Kivárnak a legutolsó pillanatig és majd akkor szólnak a vendégeknek, hogy lesz-e esküvő vagy nem. Csak ez meg illetlenség szerintem.
2021. márc. 31. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem lehet. Eleve azt mondják, még 1,5 hónap nagyon húzós lesz.
2021. márc. 31. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Én eleve el sem mennék. Nem kell nekem, hogy elkapjam ezt a fst.
2021. márc. 31. 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!