Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha külföldön tartjuk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha külföldön tartjuk az esküvőt, a repjegyet, hotelt, ellátást nekünk kell állni?

Figyelt kérdés

A vendégeknek.

Vagy ha mondanánk, hogy nem kérünk nászajándékba semmit, akkor az úgy kompenzálná, ha nekik maguknak kéne kifizetni a kijutást, ott tartózkodást?

2021. márc. 2. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A bulit itthon gondoltam, ezt elfelejtettem írni.
2021. márc. 3. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarjátok, ne fizessétek, csak akkor ne legyen sértődés, hogy a meghívottak túlnyomó része lemondja.

Lehet, hogy van, akinek ez belefér, és mondjuk vannak olyan rugalmasak, hogy így időzítik a nyaralást, de én a saját helyzetemből kiindulva még egy közeli barát esetében sem biztos, hogy bevállalnám ezt: nincs rá pénzem/nincs rá szabadságom, mert ez nyilván nem egy nap.

2021. márc. 3. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Szerintem korrekt az, ha valaki nem akarja kifizetni, DE AKKOR fogadja el, ha a vendégek nagy része nem megy el, csak távolból küld jókívánságot. Szóval attól függ, mennyire fontos hogy mindenki ott legyen.
2021. márc. 3. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Előttem már mindent leírtak ami eszembe jutott a témáról.

De az azért érdekelne, hogy mekkora összegű nászajándékot vársz a vendégektől? Mert egy repülős utazás a nagy magyar átlagnak így sem nagyon fér bele, vagy pedig egész évben spórolnak arra az egy hét nyaralásra. Oké-oké, a hely minőségén is múlik, de 150e/fő alatt nem nagyon találni normális szállást (ha repülővel mész, busszal már igen), és akkor még enni nem is ettél semmit. Plusz jövőre még drágább lesz minden, mivel hatalmas lesz a kereslet az utakra.

Persze úgy talán belemennek az emberek, hogy akkor ezzel le van tudva a nyaralás, de kicsi a valószínűsége, hogy mindenki akkor és oda szeretne menni nyaralni, vagy mindenkinek pont akkor van szabadsága.

Ha ennyire fontos a tengerpart, ha ez az álmotok, akkor meg lehet beszélni a vendégekkel, hogy ti így és így akarjátok, akinek ez belefér, azt sok szeretettel várjátok, akinek meg nem, arra meg nem fogtok megsértődni, ha lemondja a meghívást.

2021. márc. 3. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az átlag magyar nem tudja ezt megengedni magának. Sokan a Balaton mellé alig jutnak el főleg külföldre nyaralni... Hát még "csak" egy esküvő miatt.

27 vagyok jelenleg még senkire és semmire nem kell úgy költeném mert nincs gyerekem. Teszem félre a fizumat és van félretett pénzem de hidd el még így sem akarnám ezt kifizetni.

Vagy fizetitek vagy esélytelen.. szerintem.

2021. ápr. 10. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!