Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Inkább téli vagy nyári esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább téli vagy nyári esküvő?

Figyelt kérdés

2021. febr. 21. 08:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Viszont pont mivel a tavasz-nyár a szezon, ezért sokszor az őszi-téli esküvőkre kedvezményt adnak a szolgáltatók, könnyebb időpontokat is kapni.

(10-es voltam, csak ez még eszembe jutott, mint szempont.)

2021. febr. 21. 11:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 9-es! 5-ös vagyok. és már házas, tökéletes volt köszi;)
2021. febr. 21. 16:27
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Szuper, gratulálok:)
2021. febr. 21. 16:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig júniusi esküvőt szerettem volna,de az utóbbi pár évben a júniusok zivatarosak, borongósabbak,és kevésbé melegek voltak. A polgári esküvőnk júniusban volt,de egész nap hűvös volt és a nap se sütött ki,csak kb. 1 órára. Volt vagy 20 fok. A templomi esküvőnk pedig szeptemberben volt,és szebb idő is volt,mint júniusban. Az utóbbi pár évben az augusztusok, főleg az első két hét melegek,a szeptember és október is gyönyörű napos a legtöbbször. Amúgy van ilyen kalkulátor,ahol beírod a választott napot és kiadja a statisztikát,hogy az utóbbi években aznap milyen idő volt, esős volt e vagy inkább napos..stb. de amúgy kiszámíthatatlan.
2021. febr. 21. 22:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Mármint az időjárás,nem a kalkulátor.

Utolsó voltam

2021. febr. 21. 22:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a tavaszi vagy az őszi a legésszerűbb. Se túl meleg, se túl hideg. De amúgy bármikor ki lehet fogni pocsék időt, szóval szerencse kérdése is.

Nyáron semmiképp nem tartanám, én pl. nagyon rosszul viselem a meleget. A telet szeretem, viszont macerás (lefagy az út: araszolunk mi is és a násznép is, a fele elkésik, plusz ruhákat kell nézni kintre, esetleg váltócipőt kintről bentre) és sajnos elég kicsi az esély, hogy pont akkor legyen hó.

2021. febr. 22. 08:54
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

Én télit szeretnék. Összesen két hátrányt tudok:

- az időjárás. Nincs már szép tél, kb. 2-3 nap amikor hó borítja a tájat. Sőt, inkább az eső esik. Engem ez nem zavar, mert tudom, hogy amilyen nagy szerencsém van mindenben, bármilyen évszakban lenne az esküvőm, úgyis esne az eső :)

- az emberek rosszindulata. Nagyon kevés embert ismerek, akiknek télen volt az esküvője, de mindig arról ugattak, hogy biztos terhes a menyasszony, ezért kell ilyen "lehetetlen" időpontban összeházasodni. Mivel mi amúgy sem tervezünk gyereket, nem érdekelne ha ezt mondják, mivel legkésőbb 9 hónappal az esküvő után pofára esnének. De megértem, hogy ez sok embert zavarna.

2021. febr. 22. 11:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Késő tavaszi, vagy kora őszi, mikor nincs sem 35 fok, sem pedig hideg.

Persze, ki lehet fogni egy-egy rosszabb napot, de mikor az augusztusi esküvőn vagy 8-an ájultak el random a hőségtől, az nem poén.

Vagy ismerős téli esküvőn elfelejtették beindítani a fűtést az étteremben, és gyakorlatilag végig nagykabátban ücsörögtünk, olyan rhadt hideg volt. De csomóan el is mentek (idősek, kisgyerekesek) ezmiatt.

2021. febr. 22. 17:24
 19/21 mi a fene ***** válasza:
Nem lehet kiszámítani az időjárást.Szeptemberelső hétvégéjén szombat délelőttől, vasárnap estig zuhogott az eső,sátras lagzi.45.éve boldog házasságban. 17-nek, régen azt mondták a nyári menyasszony mind terhes.Hát ennyit az évszakokról.
2021. febr. 27. 19:28
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Én olyan nyári esküvőt szeretnék hogy reggel köd van, és ahogy a nap átsüti mint a fényes színpadon a mesterséges gőzt a lámpa, szép lassan felszál. Aztán erős szél ami lebegteti a menyasszony ruháját ami kora délután megszűnik és csendes idő van a szertartás alatt, aztán a nászéjszakát egy stégen töltenénk, aztán simogatnánk a vadkacsákat.
2021. márc. 3. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!