Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Inkább téli vagy nyári esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább téli vagy nyári esküvő?

Figyelt kérdés

2021. febr. 21. 08:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
egyik sem. pont hogy őszi vagy tavaszi
2021. febr. 21. 08:11
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Én is a tavaszra voksolnék. Már nincsen hideg és lehet akár a szabadban is. Illetve nincsen még nagyon meleg és nem izzadod szét magad illetve nem lesz rosszul a násznép fele sem.
2021. febr. 21. 08:13
 3/21 anonim ***** válasza:
98%

Nálam csak is öszi jöhet szóba

F

2021. febr. 21. 08:14
 4/21 anonim ***** válasza:
41%
Nekem mindig olyan furcsa volt, hogy vannak, akik évszakhoz kötik.
2021. febr. 21. 08:21
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
4-es: azért kötik évszakhoz, mert életük egyik legszebb napját tervezik, és szeretnék, ha minden jól sikerülne. Lehet, hogy te azt gondolod, nem baj ha szanaszéjjel ázol a zuhogó esőben és a menyasszonyi sminked úgy szétfolyik mintha a haláli hullák hajnala egyik szereplője lennél, de a többségünk így kevésbé élvezné a helyzetet.
2021. febr. 21. 08:28
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Tökmindegy, kb. a szerencsén múlik úgyis. A miénk augusztusban volt, köztudott, hogy olyankor már nincsenek olyan melegek, mint júniusában, vagy júliusban. A mi napunkon persze krva meleg volt. Még jó, hogy nem az eredeti terv volt, azaz 2019 május, mert itt akkor végig esett az eső, tényleg nem volt olyan nap, amikor nem és sütött volna a nap.
2021. febr. 21. 08:34
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Nekem őszi volt. Imádtam a színeket!
2021. febr. 21. 08:48
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
Én őszit vagy tavaszit szerettem volna, végül márciusi lett. Szépen sütött a nap, a fotók is csodásak lettek és nem volt dögmeleg.
2021. febr. 21. 10:38
 9/21 anonim ***** válasza:
40%

Kedves 5-ös!

Az időjárást nem lehet kiszámítani az "egyik legszebb napra".

Pl. bármikor eshet az eső, bármikor lehetsz vízihulla.

Ha ilyenen rugózol és ilyen szinten tervezel, sok csalódás fog érni az "egyik legszebb napodon", de egyébként is.

2021. febr. 21. 11:16
 10/21 anonim ***** válasza:
97%

Nekem augusztusi lesz, mindenképp nyárit akartam. Annyiban azért ki lehet számítani, hogy várhatóan nem lesz mínusz meg hóvihar. Persze meg lehet szívni bármilyen esküvővel az időjárást, de azért ha valaki pl szabatérit szeretne (mint mi), akkor nyilván jobb késő-tavaszra nyárra rakni.

Sokan amúgy nem szeretik a nyári esküvőket, mert meleg van és nem bírják, de én elég fázós vagyok, esténként még a nyáron is képes vagyok fázni sokszor a szabadban, szóval nálam téli-őszi nem játszott. Nem akarok azon a napon végig fázni, meg még a ruhához illő pulcsit, kabátot, harisnyát vadászni.

2021. febr. 21. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!