Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi? Az esküvőnkre kaptuk valakitől és fogalmunk sincs mi. Linket ld. Lejjebb.
Figyelt kérdés
A hosszúkás részben hátul mintha 2 db tárolórész lenne, amilyen régi újságtartók voltak, hogy újságot lehetne összecsavarva beletenni, de nem hiszem, hogy az lenne:)) A kis zacskó, pedig a tartója a hosszúkásnak (bal oldalon)
2010. aug. 17. 13:57
21/34 anonim válasza:
Kenyértartó, mondom. Nem tippeltem, hanem mondom hogy az. Francia kenyeret tehetsz bele, ha fellógattad az éléskamrában.
22/34 A kérdező kommentje:
Szerintem is borzalmas, csak mielőtt túladok rajta, kiváncsi voltam mi lehet ez.. a tartója kicsivel kisebb, mint egy A4-es lap, a hosszúkás része pedig összehajtogatva volt benne, az kb. 60 cm hosszú lehet. Így a méretei alapján a fürdőszobai fésűtartó -micsoda hülyeség - a legvalószínűbb vagy a franciakenyér tartó..
2010. aug. 17. 20:37
23/34 anonim válasza:
Ennyi csipkével??? Áááááá...., nem. Inkább ebbe kellett volna az ajándékot tennie annak, aki adta (nem volt benne semmi?!).
Ez olyan, mintha egy mutatós, de üres dobozt kaptatok volna nászajándékba:D
24/34 anonim válasza:
Szerintem szép..nagyimnak is van ilyen..a sodrófát tartja a nagyobba a másikba pedig szárítani szokta a gyógynövényt, kamillát és levendulát..szerintem szép ajándék add nekem:))))))))
25/34 anonim válasza:
én ezeket az ajándékokat nevezem rugalmas ajándéknak. Szerintem pont jó lesz majd ajándékba az egyik nagymamátoknak!
26/34 anonim válasza:
Fúrja az oldalam a kíváncsiság, de még nem válaszoltál: volt benne/bennük valami????
27/34 anonim válasza:
Ha lett volna benne valami, akkor tudná a kérdező, hogy mire kell/lehet használni.
28/34 anonim válasza:
Hát nem mondom, akkor gáláns ajándékot kapott a kérdező...
29/34 anonim válasza:
De honnan tudod, hogy nem kapott még mást mellé vagy esetleg pénz mellé kapta. Vagy olyan ismerőstől aki csak az esküvőn volt ott és csak kicsi ajándékot vettek? MNiért kell rögtön leszólni a másikat? Vagy csak az az értékes ajándék ami drága volt?
30/34 anonim válasza:
Ne kapj be, erre nem gondoltam, na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!