Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire megvisel az, hogy az exbarátom nyáron összeházasodik egy régi barátnőmmel?
:)
Ezert jok a baratnok, amig kapcsolatba vagy mondogassak h jaj de kocsog a parod h ezt emg ezt tette, cseppenkent adagoljak a merget a kapcsolatotokba, majd ami utan szakitottatok eleg hamar megnyugtassak a pasast a kis meleg olukkel
Hát nem tudom,engem nem viselne meg,ha bármelyik exem házasodna. Nem véletlenül exek.
Anno nyilván elengedtem őket, tovább léptem. Igaz már én is házas vagyok.
Neked inkább azért nehéz,mert megmaradt a kapcsolat köztetek exeddel és a barátnőd lesz a felesége. Ha szingli vagy,az még rá is tesz egy lapáttal. Szóval inkább furcsa szitu,de sztem megviselnie nem kellene
Próbálj meg annak örülni, hogy legalább ti nem házasodtatok össze, mert válás lett volna. Egy esküvő ideig-óráig jó, majd később derül ki, hogy valóban ki tudnak-e egymás mellett tartani. Ha nem. akkor fölösleges volt az egész.
Én hasonló helyzetben biztos nem mennék el, hiába hívtak meg.
Azért nem sikerült elengedned, mert nem beszélted meg vele, nem beszélted ki vele a történteket. Megesik.
Ha megértetted volna, hogy nem a te hibád, akkor máris egyszerűbb lenne.
Próbáld ki, hogy nem találkozol vele, fb-n beállítod, hogy ne dobja fel a bejegyzéseit, ne jelezze a messenger ha rád ír. Távolságtartás. És minden egyes esetben, ha eszedbe jut, emlékeztesd magad arra, hogy mit csinált veled. Ne mentsd fel a hibái alól, ne függj tőle tovább...
Fogj egy rohadt jó pasit -ha másnem alibiből-, vidd magaddal az esküvőre, flörtölj vele, nevess, légy felszabadult. Ez neki, és neked is segíteni fog.
Aztán ha mégis szar lesz a házassága mint ahogy jósolod, még lesz időd kárörvendeni, de szerintem már addigra nem fog érdekelni. :)
Elengedni nem könnyű, soha sem az, sokszor újra elő törnek az érzések, de becsüld magad annyira, hogy nem táplálod tovább a haragot magadban, azzal csak saját életedet mérgezed. Érezd, és élvezd a szabadságot, amit kaptál. És keress tényleg egy olyan pasit, aki lenyűgöz. Akkor ha vissza fogsz nézni, nem fogod érteni, mit is szerettél benne...
Holnap reggel ha felkeltél, nézz ki az ablakon, és kérdezd meg magadtól, miért zárod be magad előtt a világot, egy arra érdemtelen miatt...
Szerintem ez tök normális valamilyen szinten. Most ha elképzelem hogy az exem és az egyik barátnőm lagzijara vagyok hivatalos... Haat nekem se lenne őszinte a mosolyom maradjunk annyiban. Pedig én már rég túl léptem de valamiért mégis furcsa érzéssel töltene el. 😃
Szóval szerintem oké ha így érzel mert ha ezt te le se zártad teljesen magadban akkor ez nem csoda.
Én azt tanácsolnám hogy ne azzal foglalkozz hogy összeillenek e vagy sem mert ők így is úgy is össze fognak házasodni hanem inkább koncentrálj magadra. Mit szeretnél S jövőben mik a terveid kicsit fordulj magadba. Elemezd ki az érzéseid stb. Ez segíteni fog túllépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!