Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tartanátok esküvőt hitelből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartanátok esküvőt hitelből?

Figyelt kérdés
Tehát nincs meg rá a pénzetek, vennétek fel hitelt, hogy abból fizessétek?
2021. jan. 1. 09:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
83%
Aztán utána laktok a szülők nyakán, vagy albérletbe? Szép kilátások.
2021. jan. 1. 12:53
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

A nászútra is hitelből mennétek?

Ha nincs pénz nagy esküvőre, akkor tartsatok olyan esküvőt, ami belefér a keretbe. Normális ember kerüli a hitelt és csak akkor vesz fel, ha tényleg kell.

2021. jan. 1. 14:28
 23/39 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Aki nem tud 2-3 milliót összespórolni amíg megszervezi az esküvőt, annak ez a pénz nyilván aránytalanul hatalmas összeg a bevételéhez képest. (Én sem tudnék amúgy, szóval nem azért mondom, mintha én olyan gazdag lennék.) Nászút is megy majd hitelből? Lakni hol fognak?

Felelőtlennek tartom az ilyen embereket. Olyan ciki, lóvé nincs, de muszáj megjátszani, hogy van, és rázni a nemlétező rongyot. Olyan gagyi csóró szokás.

2021. jan. 1. 15:18
 24/39 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó egyébként, nekünk kéttanús esküvőnk volt. De a baráti körömben egyre többen vesznek fel hitelt az esküvő miatt.

Csak azt nem tartom jogosnak az itteni kommentek közül, hogy valaki szerint nem tudnának miből megélni a párok, ha nem tudnak kicsengetni egy pár milliós esküvőt.

2021. jan. 1. 16:14
 25/39 anonim ***** válasza:
54%

Miért kellene, hogy 2-3 millióba kerüljön? Tényleg csak az aránytalanul eltúlzott pazarlás az amiért sokan ezt megtartják? Hogy lehessen villogni vele a "fészen" (rosszabb esetben "a zinstán"). Még ha milliárdos lennék sem költenék erre 2-3 milliót. Esetleg, ha valami királyi család tagja lennék, de akkor sem magam miatt, hanem az ország miatt amit képviselnem kell minden cselekedetemmel.

2-3 millió... Működik a marketing és a sok-sok külön az esküvőkre telepedett iparág sugalmazása. Ha valaki csak a szűk rokonságot és a tényleges barátokat hívja meg és nem egy egész udvartartást akkor ennek tizedéből megvan. Maximum.

Aki pedig nem jön el, mert "a 100 Forintos esküvő túl snassz" - az ne is jöjjön. Ez nem a vendégekről kellene, hogy szóljon. Meg persze a sok kapzsiról akik meggyőznek, hogy még a szalvétákhoz is külön embert "kell" fizetni, különben "gázak vagytok".

Jöhet a katonás lepontozás.

2021. jan. 1. 17:25
 26/39 anonim ***** válasza:
41%

Kezdem a végén! 2 milliót alap hangon egy nem romgyrázós esküvőre el lehet verni. Csak 100 főt etetni,menyasszonyi ruha +kiegészítők+zene, köszönő ajándék,dekor,anyakönyvvezető, pap, apróságok lassan meg is van a pénz. Sokan nem számolják de a plusz tankolások a a szervezés miatt...

Másik dolog (sajnos?) egy lagzi olyan mint egy üzleti befektetés. Ha szerencséje van az embernek kicsi nyer rajta, ha nincs nagyon nagyot is bukhat. Mondjuk amikor a maradékokat dobod ki egy hét után az is veszteség.

Vennék e fel hitelt?? Az a gond 20 évesen jó buli volt haverok lagzijába járni,ha nem hívod vissza taj paraszt vagy, aztán jöttek a rokon lagzik(nem vallja be senki de ment a titkos licit, mindenki kicsit többet akart mint az előző)oda is jó volt elmenni. Hát ez az egész olyan mint segget wczés törölni ,nem kötelező de szokás. Tehát egyszer vígan bele sétáltam egy ördögi körbe.

Minimális hitelt igen amit lagzi után végtörlesztenék.

2021. jan. 6. 21:52
 27/39 anonim ***** válasza:
Amit havi szinten hiteltörlesztésre szánnátok tegyétek borítékba, amikor összegyűlt mehet a lagzi. Sokkal jobban jártok mert a kamatra szánt összeg megmarad, ami pedig összegyűlik az ajándékpénzből tisztán a tiétek nem kell betörleszteni a hitelbe
2021. jan. 8. 15:30
 28/39 anonim ***** válasza:
58%

"2 milliót alap hangon egy nem romgyrázós esküvőre el lehet verni."

Szerintem ez már kimeríti a pazarlás fogalmát. Minek 100 főt meghívni egyáltalán? Ez nem Zsákos Bilbó száztizedik születésnapja, ahová "el kell hívni a fél Megyét, a másik fele meg magától is eljön". Nagyszüleim esküvőjén 30 ember volt összesen. Szerintem ennyi bőven elég is. Én összesen nem tudnék 30 embert összeszedni, mert nincs ennyi rokonom, vagy közeli jóbarátom (a távoliak meg ne jöjjenek potyázni).

Még vendégként is szar az ilyen esemény, jártam már ezredrangú ismerős, ezredrangú rokonaként esküvőn - és szar volt, nem is értettem hogy kerülök én ide...

Ha pedig valakinek annyira fontos, akkor persze fizessék ki a 2-3 milliót, én biztosan nem tenném, még akkor sem, ha végtelen pénzem lenne. Ha pedig valamelyik rokon rinyál, akkor fizesse ki ő. Könnyű a más pénzét elverni puccra meg felesleges fényűzésre. A pénzből meg inkább vennék valami értelmes dolgot, bútort vagy egy utazást valami kellemes helyre ahol sok a történelmi látványosság.

2021. jan. 8. 15:42
 29/39 anonim ***** válasza:

Szerintem az a nagyszerű egy esküvő szervezésben, hogy a költségek nem egyszerre jelentkeznek, ha nem azonnal akar a pár házasodni. Annyira elolszlanak a szervezés 1-2 éve alatt, hogy normál kereset mellett szinte meg sem érzi az ember. Ha 2-3 milliós esküvő a cél, szerintem 1-1,5 millióval el lehet kezdeni szép lassan szervezni. Közben folyamatosan félretenni, fizetni amit kell és a végén, az esküvő napjára és másnapra is nagyobb összeg jut még, de ez már akár mehet a nászajándékból is.

Hitelből biztosan nem tartanék ekkora esküvőt! Az meg hogy kinek mi a pazarlás, szerintem döntse el mindenki maga. :)

2021. jan. 8. 20:46
 30/39 anonim ***** válasza:
28 leírtam de pontosítok,10 unokatestvérem van mindegyik házas és legalább 1 gyereke van. Mindegyik lagzijában voltam. Ez 30. Voltam régen középiskolai haverok lagziján az megint 10 ember. Itt a 40. Nagyszüleim,szüleim keresztszüleim,50. Apukám testvérei házastárssal még 8. És ha párom rokonsága se kicsi akkor máris megvan a 100.
2021. jan. 9. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!