Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni ezt az érzést? Milyen opciók vannak helyette?
Egész életemben arra vágytak, hogy lesz egy szép esküvőm kb 80-100 fős lagzival. A részleteket már többnyire kitaláltam. Az előző párommal idő közben szétmentünk, nem akarta elkötelezni magát. A mostanival nem lenne gond, de a covid miatt nem merünk belevágni. Féltjük a rokonok egészségét. Persze egyelőre a korlátozások miatt nem is lehetne tartani semmit, de jövőre se biztos, hogy felelős lenne.
Most abban gondolkozunk, hogy hogy lehetne a vágyakból és a célszerűségből kompromisszumos megoldást találni. Kíváncsi lennék ötletekre.
Valószínűleg várnék. Ugyan én nehezen képzelem ebbe bele magam, mert amúgy sem szeretnék sok embert meghívni (30-40 nekünk bőven elég). Nekem inkább az a fontos és ezért várok, hogy ne egy maszknak kelljen esküt tennem, hanem lássam a párom arcát.
Nem lesz örökké covid. Vagy ha köztünk is lesz ez a vírus, idővel ugyanaz lesz, mint az influenza: abba is megbetegednek és meghalnak néhányan, de nincs belőle felhajtás. Meg kell várni, míg változik a politikai kommunikáció...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!