Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol volt nektek az esküvőtök,V...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol volt nektek az esküvőtök,Veszprém megyében,ahol meg voltatok elégedve anyakönyveztetővel,pappal,vendéglátóhellyel?

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Veszprémben volt a várnál a templomi az óváros téren az anyakönyv vezető és Bándon a Kakukk vendéglőben, mindennel elégedettek voltunk 14 éve.
2020. dec. 12. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk a veszprémi városházán volt a szertartás, a vendéglátás pedig a Villa Mediciben. Elégedettek voltunk mi is és a vendégeink is. Ez nem mostanában volt, 10 éves nagyságrend, de szerintem most is rendben vannak ezek a helyszínek. Illetve egy dolog eszembe jutott: a házasságkötő teremben ocsmány a falikárpit, gondolom most is ott van, mert cirka 40 éve azt használják (stílus alapján 70-es évekre saccolom és állapot alapján is). Ha nem szeretnéd azt nézegetni a fotókon, elvileg le lehet vetetni. Valaki azt mondta, ismerős esküvőjén kérésre levették, de ennek a valóságtartalmát nem tudom. Nekünk nem jutott eszünkbe, de ha van rá lehetőség, szerintem érdemes eltávolíttatni.
2020. dec. 12. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
2-es vagyok: A polgári szertartás nyilván ugyanott volt, mint az 1-es válaszolóé, a házasságkötő terem a polgármesteri hivatalban van az Óváros téren ma is, mint akkoriban.
2020. dec. 12. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!