Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mitől lehet rossz egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet rossz egy esküvő?

Figyelt kérdés

A menyasszony vagyok, szóval inkább az érdekelne, hogy mikor mondtátok VENDÉGKÉNT, egy esküvőre, hogy az rossz.

Pl, rossz étel, unalom stb

Nem szeretnék hibázni, de még sosem voltam esküvőn, szóval érdekel, hogy nálatok hol bukott meg egy számotokra borzalmas szertartás

28/L

2020. nov. 16. 00:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se mulatós zenés se idétlen játékos fajta, hála az égnek. Köszi mindenkinek😘
2020. nov. 18. 11:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk esküvőkön a következő gondok voltak:

Az ételek felszolgálása lassú volt. Az étteremben kisegítő személyzetet vettek fel, akiket nem ismertek és olyan lassan dolgoztak, hogy mire a csapat egyik fele megkapta az ennivalót, a másik fele befejezte.

Elment a pár fényképezkedni, így későn kaptunk enni, mivel az italcsomag csak a vacsora kezdetétől élt, így inni sem kaptunk ez alatt az idő alatt.

Nem biztosítottak szállást a külföldi rokonoknak, akik mindig szereztek nekik, ha ők mentek oda.

Vidéken volt az esküvő, negyven percre pesttől, taxi szolgálat vagy közös busz nem volt. Az emberek fele nem tudott inni, én magam az esküvőből 2 és fél órát töltöttem rokonok fuvarozásával a vacsora után.

Nem egy szinten volt a wc és az étterem és volt egy idős néni, aki nem tudott egyedül felmenni a lépcsőn a vacsorához. Ketten-hárman fel tudták volna vinni, de minden alkalommal, mikor wc-re kellett volna mennie, le kellett volna vinni, úgyhogy az ő családja inkább hazament.

Ismerni kell a rokonokat, nálunk a család elég nagylelkű, általában (1-2 kivétellel, mindig pénzt adnak), az egyik rokonom, viszont ráírta a meghívóra, hogy pénzt kér és még ajándékozós blokkot is csináltak, doboz helyett, ahova be lehetett volna dobálni a borítékokat. A vendégek fele megsértődött, alig jött vissza az esküvő ára. (Erre külön figyelj, mert mikor mi szerveztük az esküvőt, akkor egy darabig válogattunk a ceremóniamesterek között, mire találtunk olyat, aki nem nyomta, hogy kell ajándékozós blokk).

A fotósok dominálták az esküvőt, pl. a családi fotóknál a fotós berohangált és megigazította a menyasszony haját, hogy nem jól áll (fun fact, elég drága fotóst találtak, de a végén a képek úgy néztek ki, mintha egy rokon készítette volna őket). A vendégek nem láttak semmit, mert a videós beállt eléjük a két fotóssal. A drónt rosszkor engedik el, egyszerre a galambokkal, meg a lampionokkal stb.

2020. nov. 19. 12:58
 23/26 Angel3000 ***** válasza:
68%
Szia! A vacsora a fontos, hogy minden féle ital legyen és mellé finom étel és persze a zene se maradhat el! Minden jòt kivànok!
2020. nov. 20. 21:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az egyre divatosabb gyerekmentes esküvők helyett a barátaink remek megoldást találtak. Volt egy gyereksarok kialakítva. Egy kisebb sátor, ami árnyékot adott, csúszda, játékok, pokrócok, párnák, mesefilm, és két animátor, akik figyeltek is rájuk és le is foglalták a gyerekeket. Nem volt rohangáló, ordító gyerek, a szülők is tudtak beszélgetni, táncolni, szerintem nagyon jó befektetés volt.
2020. nov. 21. 05:29
 25/26 anonim válasza:
100%
Leginkább a násznéptől függ. Ha sok a fiatal, bulizós vendég, akkor nem lehet gond. (Ja de: ha elfogy a pálinka!:D)
2020. dec. 2. 20:22
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

eddig 1 esküvőre tudom azt mondani, hogy rossz volt. Mindenhol, mindenki szidja a mulatóst. Na, ez a pár megtette, hogy nincs mulatós. Retro zene volt, de az is inkább 70-80as évek külföldi retro zenéje. A pár ezt szerette. csak az volt a baj, hogy rajtuk és 1-2 baráton kívül más nem. A haverok csak azért mentek táncolni, hogy ne legyen teljesen üres a táncparkett. Mikor megszólalt egy csárdás, nem hazudok, az ÖSSZES 30-40es felpattant, hogy végre mennek táncolni, de mire kimentek a sorok közül, le is keverte a DJ. kb 1,5 órával később indult el megint egy csárdás, körtáncba annyian beálltunk, nem volt szinte senki aki a helyén maradt, mindenki jött táncolni. Vége lett, utána megint valami tuc-tuc, mindenki visszaült. A DJt sem értettem, hisz látta, hogy addig kb senki, 2-3 részeg barát "táncolt", amikor pedig valódi táncolható zene ment (lakodalmas, nem cigányzene - mert nem ugyan az a kettő), akkor meg rohantak az emberek a parkettre... ilyen üres táncteret eddig max hajnali 6kor láttam... egyedül a menyecsketánc alatt ment mulatós, akkor meg az is táncolt, aki sorbanállt...

tehát oké, hogy nem a szíved csücske, de nem csak a piros lett a pipacsra kell itt gondolni, meg a nézését meg a járását-ra, hanem igazi lakodalmas zenére...

2021. jan. 9. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!