Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet rossz egy esküvő?
A menyasszony vagyok, szóval inkább az érdekelne, hogy mikor mondtátok VENDÉGKÉNT, egy esküvőre, hogy az rossz.
Pl, rossz étel, unalom stb
Nem szeretnék hibázni, de még sosem voltam esküvőn, szóval érdekel, hogy nálatok hol bukott meg egy számotokra borzalmas szertartás
28/L
Kedves vírussal jövő hozzászóló! Értem, hogy segíteni akarsz, de felnőtt ember vagyok, van internet hozzáférésem és kinyitom a szemem a világban.
TUDOM!
Ha kiskamasz lennék aki házibuli akar tartani megérteném, de így.
Köszönöm a válaszokat! :)
Tehát: nasik, üdítők amivel bármikor kiszolgálják magukat, több menü, JÓ ételek, kevés, de jó minőségű alkohol, nagy hely, és ne 40 fokban legyen. :) őszintén egyikre se gondoltam eddig, hasznos válaszok voltak!
Várok még☺️
Nekem szerncsére ilyen horrortörténeteim nincsenek, de pár kényelmetlenség azért eszembejut.
- A szertartás után a pár elmegy fotózkodni a násznép meg magára marad némi rágcsával. Nem jó megoldás, a násznép már negyed óra után elégedetlenkedni kezd, le akarnak végre ülni, várják a vacsorát, stb. Lehetőleg időzítsétek máskorra a fotózkodást.
- A nagy mennyiségű belsős poén miatt a násznépnek szóló játék valójában csak annak a ~20 főnek érdekes, akik a belső körbe tartoznak (koszorúslányok, vőfélyek), a rokonság nagy része és a távolabbi ismerősök nem tudják élvezni.
- A pap beszéde hosszúra nyúlik, de én ebből semmit nem hallok, mert viszonylag hátul ülök és a terem közepén két kisgyerek hangoskodik (mellesleg szuper cukik voltak, de ettől még zavaró).
- (Ezt csak zárójelesen említem meg, mert az élményből ugyan semmit nem vett el, de sokan bosszankodtak miatta: csokordobásnál teljesen egyértelmű volt, hogy meg volt beszélve a menyasszony legjobb barátnőjével hogy ő kapja el - ennek mi értelme?)
Nálunk nem lesz templom, szóval ezzel nem kell számolnom😌
Valamint csokrot se fogok dobni, (komolyan, kinek szórakoztató az a 10mp?)
A fotózás nem tudom mikor lehetne akkor, a vendégek előtt? Hmm...
Egyébként nem fog senki fázni, és melege se lesz, augusztus végén lenne
Nekem ezek egy rossz esküvő ismérvei:
- Kötelező lagzis programok, tudod, ezek a hülye feladványok
- Kevés kaja
- Nem megfelelő vőfély
- szélsőséges kajaválaszték: pl. mindenből gourmet kisadagok, vagy azt se tudom, hogy micsoda vagy minden vega, stb. Lehetnek ilyen ételek, de legyen válaszható opció hagyományosabb is, amit kb. mindenki szeret.
- túl hosszú szertartás, esetenként túl nyálas elemekkel. Itt én főleg a polgárira gondolok, mikor van homokozástól kezdve, galambröptetésen és gyertyagyújtáson át folyadéköntés, minden... És ugyanazokat a köröket futjuk végig, kb. ugyanazokkal a szövegekkel. Én elhiszem, hogy a párnak ez sokat jelent, de szerintem elég fárasztó tud lenni, akkor is, ha szeretjük a párt.
- üvöltő gyerekek a szertartás alatt
- pincért fellökő, rohangáló gyerekek az étteremben
- túlzsúfolt, túl sok meghívott kis helyen, alig bírok felállni az asztaltól, mert olyan szűken vannak a székek
- nincs elég alkoholmentes ital és meleg van
- túl sok program a lagzi alatt: játékok, fél órás film a pár gyerekkori képeiből
- pár saját műsorszáma sem mindig jó ötlet: egyszer hallottam jót, de ott kórusvezető volt a pár mindkét tagja, duettet énekeltek, de ők tudtak is...
Augusztus végén még nagyon meleg tud lenni, ezért mindenképpen olyan helyszínt keressetek, ahol van légkondi, vagy legalább ki lehet nyitni az ablakokat este. Emellett érdemes számításba venni a szúnyogokat is, mert ahol sok van, ez zavaró lehet.
A fotózást többféle módon meg lehet oldani. Ha másik napot választotok, az többlet költséget jelent, és esetleg okozhat bonyoldalmat, hogy a ruhát vissza kell vinni a kölcsönzőbe, vagy újra csináltatni a frizurát. De ha rugalmasak vagytok, akár előnyt is csinálhattok belőle. Például lehet a fotózás idejére időzíteni a próba frizurát és sminket az esküvő előtt.
Aznap lehet a vendégek érkezése előtt. Általában a kora reggel és a naplemente környéke a legideálisabb, így ha kültéren szeretnétek tartani, ebben kompromisszumot kell kötni. El lehet menni a szertartás után is, de ebben az esetben korlátozott időtök lesz, és nagyon alaposan meg kell tervezni, hogy mit csinál addig a násznép. Kell valaki, aki leköti a figyelmet, ha szükséges. Például egy vőfély vagy ceremóniamester. Étel és ital mindenképpen legyen, de az is jó, ha van valamilyen szórakozási lehetőségük. Pl. játékok (helyszíntől függően lehet akár csocsó, célbadobás, stb.) Erre rengeteg ötletet találhatsz a neten. Fontos, hogy rövid legyen, bármikor félbe hagyható és nem túl izzasztó. De így sem érdemes túl hosszúra nyújtani az időt, amíg nem vagytok ott, elsősorban rátok kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!