Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaparós sorsjegyet kér a pár. Hogyan szokás ezt?
Ezt már én is többször hallottam. Jópofa ötlet amúgy, csak általában bukta a vége. Legalábbis rosszabbul jönnek ki, mintha csak pénzt kértek volna simán.
Én alapból úgy gondolnám, hogy akkor 25.000ért vegyél sorsjegyet, de azért kérdezz rá, biztos ami tuti.
Na ezaz amit senkinek nem veszek soha :)
Hótziher, hogy megnyerné a főnyereményt ...én meg b***asssszkiiii
Na most akármit is akar a pár én biztosan nem vennék 25 ezerért kaparós sorsjegyet nekik. Őket szeretném támogatni, nem a Szerencsjáték Zrt.-t.
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy kapnak néhány kaparós sorsjegyet (mondjuk 5 ezerért, a maradékot pedig megkapják kp-ben.
Szerintem egyértelmű. Ajándék HELYETT sorsjegyet. De ha szerinted mégsem akkor tisztázd le, kérdezd meg nyugodtan, rosszabb ha találgatsz. Az számít hogy ők mit akarnak, tehát ha ajándék helyett sorsjegyet akkor azt. Mindegy hogy neked tetszik vagy sem, ők ezt kérik.
Amúgy meg ha lesz menyasszonytánc akkor abba úgyis kézpénzt szoktak általában dobni. Tehát ha nem akarsz 25 ezerért sorsjegyet venni akkor vegyél csak 10 ezerért (mert ők ezt kérték) amit beleraksz egy borítékba, a maradék pénzt pedig bedobod a menyecsketánckor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!