Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan kell elképzelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elképzelni egy büféasztalos esküvőt? Ez mit takar?

Figyelt kérdés
Mennyire kényelmes kb. 30 főre?
2020. okt. 27. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Ki van rakva a svédasztalos kaja, oszt' mindenki annyit szed, amennyi belefér.

De nem éri meg anyagilag!!! Úgy zabálnak róla, mint a sáskák. A pincérek meg nem győzik után tölteni, aztán hirtelen elfogy, és megy a sipítozás, hogy még éhezik a nép, mert az a 3-4 tányérnyi kaja nem volt elég. >:)

2020. okt. 27. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben nagyon sok esküvőn voltam pincérkedni és volt jó pár köztük ami ilyen volt.

Igazából egy sima svédasztal,kiteszik ételmelegítőkben az ételeket és mindenki szed magának abból és annyit amennyit szeretne.

Tapasztalatom szerint 30 főre kényelmes lehet, de nekem személy szerint jobban tetszik amikor tálakat szolgálnak fel.De ez csak személyes vélemény.

2020. okt. 27. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért, de már annyira megszoktam a diplomás-szakmunkás vitákat, hogy simán büfészakos esküvőnek olvastam. Mea culpa. Amúgy a büfé asztal jó ötlet. Mindenki annyit visz magának és akkor amikor akar.
2020. okt. 27. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ilyen volt, azaz 35 fős svédasztalos egy szállodában. Nem volt sipítozás, sőt utána még dobozokban osztogattuk a maradékot, pedig ízlett :) U alakban sikerül telredezni az asztalokat, mindenkinek volt ültetőkártyája. A leves még (kétféle) közös volt tálakban az asztalon, meg az italokat (mindig az a legdrágább tétel) néha körbehordták. Utána mindenki széledt válogatni a pultokhoz, ami meleen tartja az ételt. Volt vega is meg gluténmentes, tán olyan 4-5 féle hús/hal és négyféle köret meg még némi különlegesebb saláta. Utána újra közös a torta külsőstől és engedtek vinni házi aprósüteményt meg persze úgyis becsempészett még valaki házi pálinkát. Nem vagyunk nagyon szereplősek, és nem volt hajnalig lagzi, mert inkább nászéjszakát akartunk ;) De ledíleltük, hogy legyen helyben olcsóbb szoba a messzebbről jött rokonoknak is. Úgyhogy így nagyon praktikus volt és látszólag elégedett volt mindenki. Szép volt a kilátás, volt egy szép terasz is a táncoláshoz, meg egy szintén külsős szintis emberünk az öregeknek is való slágerekkel. És mivel a férjem pénzügyes volt akkoriban egy másik szállodában, simán mindent lealkudott majdnem a felére, merthogy ő tudja, még az is megéri nekik :D Ez már jó pár éve volt, de szerintem most pláne érdemes akár elvileg drágább szállodáknál is árat kérni, mert eléggé megroggyantak a vírus miatt.
2020. okt. 27. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ilyen volt,nálunk nem másnapig tartó buli volt, igy annyi főre elegendő étel volt kitéve, plussz még valamennyi. Köretek külön, húsok külön leszámolva. Úgy néztük ha kétszer eszik mindenki is jusson, még maradt is, sütikből is lehetett hazavinni.
2020. okt. 27. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is 😂😂😂

2020. okt. 27. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :-)

Nekem sem szimpatikus így ezek alapján egy esküvőn.

Lehet büfészakos esküvő is, ha úgy tetszik. :-D

2020. okt. 29. 13:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!