Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van Pest megyében egy kastély,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van Pest megyében egy kastély, nem a fenyőharaszti. Észak felé északnyugat, pesthez közel. Valahogy találjuk meg?

Figyelt kérdés

Volt egy árlistám is tőlük, de elvesztettem, na meg az elérhetőségük.

Szabadtéri, polgári és egyházi esküvőt is vállalnak.

Minnél jobban keresem annál kevésbé találom...:S

2010. aug. 6. 16:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Engem is, nem találom még mindig:D:S:S:S már sírva röhögök, hogy ennyire szerencsétlen vagyok...
2010. aug. 6. 18:15
 12/12 anonim válasza:
itt van a közelben :) nem tudom merről jössz de ha pest felől autópályán akkor bagnál le kell jönni a pályáról aszód felé mész mikor beérsz végig egyenesen valahol lesz egy körforgalom ahol ki van írva hogy kartal.. elmész átmész kartalon végig egyenesen (olyan mint egy nagy utca csak egyenesen kell menni :) verseg felé mész és kartal meg verseg között lesz egy erdős rész ha erről jössz bal kézre lesz egy kastély aminek csak a tetjét fogod látni.. egy hosszú uton kell bemenni.. nem tudtam ennél értelmesebben leírni most de ha van kérdésed akkor nyugodtan írj ha gondolod utánna kérdezek mi a neve :) remélem valamit tudtam segíteni..
2010. aug. 6. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!