Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van Pest megyében egy kastély, nem a fenyőharaszti. Észak felé északnyugat, pesthez közel. Valahogy találjuk meg?
Figyelt kérdés
Volt egy árlistám is tőlük, de elvesztettem, na meg az elérhetőségük.
Szabadtéri, polgári és egyházi esküvőt is vállalnak.
Minnél jobban keresem annál kevésbé találom...:S
2010. aug. 6. 16:40
1/12 anonim válasza:
Mekkora kastély, kisebb vagy nagyobb?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy, ha jól emlékszem valami kék van a kastélyszálló nevében...
Azt tudom, hogy 80főnek tudnak szállást adni az esküvő után, és 120főig van a zárt étkezésre lehetőség
2010. aug. 6. 16:48
3/12 anonim válasza:
egyébként kíváncsiságból bepötyögtem, hogy "Pest megyei kastélyok". Külön lapot is adott ki rá, nem reménytelen az ügy, keress rá Te is !;)
5/12 A kérdező kommentje:
tudod te hánymillió képpen próbáltam a googlit, már úgy is ahogy te írtad...
Egyszerűen annyira ideges vagyok, le kéne adni a foglalást, és elhagytam az elérhetőséget, a mindent, emailen sincs meg...
Már nem látok, tehát az ügyes vagy megy ez nem segít, csak pipább leszek tőle:S:S:S
2010. aug. 6. 16:54
6/12 anonim válasza:
Nézem folyamatosan, még a kastélyszállókat is. Még valami eseteleg? Település nevéből vmi?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom:S de már a sajátomat sem tudom:S
2010. aug. 6. 17:01
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, átnézem a válaszaim, egyszer még jórégen linkeltem valakinek, de mire megtalálom:S
2010. aug. 6. 17:25
10/12 anonim válasza:
Megírnád ide is a kastély nevét.Érdekelne.....Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!