Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kell ezeket most erőltet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezeket most erőltetni egy esküvőn?

Figyelt kérdés

Voltunk vidéken egy tipikus falusi esküvőn, ahol a vőfély több játékban is erőltette, hogy igyunk egymás után 30-40-en egy üvegből. Mivel néhányan mindig csak tovább adtuk az üveget, mi lettünk kikiáltva partigyilkosnak.

Normál helyzetben sem innék ennyi zömében ismeretlen ember után, nem hogy vírus szezonban... Így is rizikós ennyi embert buliztatni egy helyen szerintem, de nem baj felvállaltuk a párért, mert szeretjük őket. Node nem lehetne egy picit odafigyelni és hanyagolni legalább az ilyen játékokat egy időre? Mi lesz ennek a vége?

A kérdésemnek igazából semmi értelme. Nem vagyok túl vírus parás, de számomra ez az esküvő (idősekkel, kismamákkal, vendégekkel az ország minden tájáról) ebben a formában meghökkentő volt.

2020. szept. 5. 03:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jesszus, ez nagyon gagyi, ilyet még nem is hallottam. Gólyatáborban volt ilyen nekünk. Ott elmegy, de esküvőn még Covid nélkül is gáz :D
2020. szept. 7. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fúj, nekem is az egyetemi gólyatáboros élmény jutott erről eszembe, csak ott cukrot kellett egymás fogai közül elvenni :S Akkor, 18 éves kis verébként nem mertem kihúzni magam a többiek közül és nemet mondani, de most 10 évvel később határozottan kiállnék a véleményem mellett, és nem lennék egy birka a sok közül.

Nyilván a vőfély is onnan szedte ezt a "remek" ötletet, ami alapból is gusztustalan, de így COVID idején... no comment.

Nagyon jól tetted, hogy nem csicskultál be, főleg mikor erőszakoskodtak.

2020. szept. 10. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Na én többek között ezért sem szeretnék esküvőt/lagzit, hogy ott humorheroldoskodjon valami idióta vőfély, a vendégek meg vágják az erőltetett mosolyt a vőfély humortalan megnyilvánulásaira. Nettó pénzkidobás az egész.
2020. szept. 17. 13:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem kötelező vőfélyt fogadni. Ráadásul ha fogadsz is megismerheted előtte és lefektetheted előtte az alapszabályokat vele.
2020. szept. 17. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!