Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kell ezeket most erőltet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezeket most erőltetni egy esküvőn?

Figyelt kérdés

Voltunk vidéken egy tipikus falusi esküvőn, ahol a vőfély több játékban is erőltette, hogy igyunk egymás után 30-40-en egy üvegből. Mivel néhányan mindig csak tovább adtuk az üveget, mi lettünk kikiáltva partigyilkosnak.

Normál helyzetben sem innék ennyi zömében ismeretlen ember után, nem hogy vírus szezonban... Így is rizikós ennyi embert buliztatni egy helyen szerintem, de nem baj felvállaltuk a párért, mert szeretjük őket. Node nem lehetne egy picit odafigyelni és hanyagolni legalább az ilyen játékokat egy időre? Mi lesz ennek a vége?

A kérdésemnek igazából semmi értelme. Nem vagyok túl vírus parás, de számomra ez az esküvő (idősekkel, kismamákkal, vendégekkel az ország minden tájáról) ebben a formában meghökkentő volt.

2020. szept. 5. 03:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Ebben a formában tényleg durva. Pedig falun lakunk. Nálunk nincs is ilyen esküvős játék. Az meg elég partigyilkos, ha valamit erőltetni kell, és a vőfély nem tudott olyat kitalálni, amit mindenki élvez, vagy nem tudja kezelni, hogy néhányan nem akarnak ebben részt venni. Az lenne a dolga.

Egyébként igazad van, alapból nem innék senki után egy üvegből.

2020. szept. 5. 04:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még ilyen játékról, de hatalmas hulyeseg virus nélkül is. Akarja a franc elkapni a Marci néni herpeszet.
2020. szept. 5. 06:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

#2 ezt a rosszabb gólyatáborok ócskább játékai közül szemezgethette az a phasz.

Személy szerint hafl feleségként/férjként megtudom hogy ilyet talál ki, ott vágom ki a pitsába.

Koronahiszti ide vagy oda.

2020. szept. 5. 08:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg pont kezelnek egy kisebb bajjal (fogászati de nincs külső nyoma) , ami miatt nekem ez pokolian rossz ötlet lenne.De egyébként is:mi a bánatért nem lehet az italt pohárba tölteni? Egyátalán mi értelme ezeknek a játékoknak
2020. szept. 5. 08:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Voltam számos lagziba,többnyire vidékiekben.Egyetlenegy helyes sem volt ilyen.

Még azt sem lehet felhozni,hogy egy népi szokást rúgtatok volna fel.Hülye volt,aki ezt kitalálta!Rengeteg olyan népi hagyomány van,amit igazából végig sem lehetne játszani egy esküvőn,ham már nagyon egyedi,vagy tradicionális figurát követ a ceremónia.,Tehát semmi rosszérzésetek nem kell,hogy legyen!

2020. szept. 5. 09:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam ilyen hülyeségről még, de inna a fszom mások után. Pfejj!
2020. szept. 5. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vírustól függetlenül is egy elég gusztustalan "játék".
2020. szept. 5. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Bács megyében voltam több lagziban, ott 1-2 helyen volt, de a pia mindig pohárban volt, sose üvegből ittak.
2020. szept. 5. 12:06
 9/14 A kérdező kommentje:

Pedig ez is Bács volt. :) Biztos vőfélye válogatja, nem helyi szokás. Nekem durva élmény volt. Alapból megalázónak találok bizonyos játékokat, amiket szerintem a mai világban már nem feltétlenül kéne erőltetni, főleg nem ráerőltetni a vendégekre. Nyilván a baráti társaságot állítják pellengérre ezeknél, nem baj, még ezt is benyeltük, jó pofát vágtunk hozzá. Node amikor elindult az üveg körbe, azt én már nem tudtam ép ésszel feldolgozni. Ahogy mondtam, amúgysem. Most meg végképp... Ami főleg felfoghatatlan a számomra, hogy ha nem a vőfély, akkor a pár adta vissza az üveget azok kezébe, akik nem ittak bele. Nagyjából 15-ször utasítottam el és akkor sem értették meg, csak tukmálták és buligyilkosnak tituláltak minden hasonlóan eljáró vendéget. Már mi éreztük magunkat kellemetlenül. Nagyjából ennek köszönhető, hogy egy pici tüskével jöttünk el. Nem harag, nem dac, csak meghökkenve tekintünk a mai napig az egy héttel ezelőtti eseményekre, nem a megszokott jó érzéssel.

A kérdésem lényege azt hiszem inkább legyen az, hogy kedves esküvőszervező párok! Ilyenekre legyetek azért tekintettel! :) Nagyon válogassátok meg, hogy milyen ember kezébe teszitek a napotok levezénylését és vegyétek figyelembe a vendégek mire nyitottak és mire kevésbé.

Nekem személy szerint a szexuális töltetű játékokkal sincs bajom, de akkor azt játsza a pár, ha nekik erre van igényük, ne másra erőltessék. :)

2020. szept. 5. 12:33
 10/14 anonim ***** válasza:
8as vagyok. Ez azért így durva volt. Hagyományos lagzik voltak,4 különböző vőfély volt (az egyik jó 25 éve csinálja minimum,a másik 3 fiatal volt), 4 különböző temperamentumú párral, cikis helyzetekkel, de nem ment a nyomás és a kényszer.
2020. szept. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!